Τελευταία Νέα
Διεθνή

Macron (Γαλλία): Προτεραιότητα σε έργα για τις καθημερινές μεταφορές κι όχι σε μεγαλόπνοα σχέδια

Macron (Γαλλία): Προτεραιότητα σε έργα για τις καθημερινές μεταφορές κι όχι σε μεγαλόπνοα σχέδια
To οδικό δίκτυο της Βρετάνης ολοκληρώνεται μετά από 50 χρόνια καθώς την έναρξή του είχε εγκαινιάσει ο στρατηγός De Gaulle
«Προτεραιότητα στις μεταφορές που ο κόσμος χρησιμοποιεί καθημερινά κι όχι στα μεγάλα έργα, όπως η γραμμή μεγάλων αποστάσεων» δήλωσε ότι θα δώσει ο γάλλος πρόεδρος Em Macron, στη διάρκεια των εγκαινίων του αυτοκινητόδρομου που συνδέει το Παρίσι με την πόλη Ρεν της βορειοδυτικής Γαλλίας.
«Ο αγώνας στον οποίο θέλω να δεσμευτώ τα επόμενα χρόνια, είναι οι καθημερινές μεταφορές» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει να «συνεχίσει νέα μεγάλα έργα αλλά να χρηματοδοτήσει την ανανέωση των υποδομών».
Η διαδρομή Παρίσι-Ρεν θα γίνεται σε λιγότερο από μιάμιση ώρα με το Γάλλο πρόεδρο να δηλώνει ικανοποιημένος από την "τεχνολογική επιτυχία".
«Σχεδόν 50 χρόνια μετά την ομιλία από το Κιμπέρ του Στρατηγού De Gualle και την έναρξη του οδικού σχεδίου της Βρετάνης που επέτρεψε τη σύνδεση της περιοχής, αυτό είναι ένα νέο και καθοριστικό στάδιο για την προσβασιμότητα της περιοχής της Βρετάνης» είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης