Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Ο Καμμένος και συνολικά η Κυβέρνηση οφείλουν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις

ΝΔ: Ο Καμμένος και συνολικά η Κυβέρνηση οφείλουν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις
Τα ερωτήματα όχι απλά παραμένουν αλλά ενισχύονται, τονίζει η ΝΔ
«Μετά την απάντηση του κ. Καμμένου στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας τα ερωτήματα όχι απλά παραμένουν αλλά ενισχύονται, καθώς ο κ. Καμμένος παραδέχεται την άμεση εμπλοκή του στην υπόθεση που ανέδειξε το χθεσινό δημοσίευμα» αναφέρει σε νέα της ανακοίνωση η ΝΔ, ζητώντας ξεκάθαρες απαντήσεις.
Μάλιστα, η ΝΔ παραθέτει και τις εξής ερωτήσεις:
Ερώτημα 1ο: Επικοινώνησε με οποιονδήποτε τρόπο ο κ. Καμμένος με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη;
Ερώτημα 2ο: Γιατί αγωνιά ο κ. Υπουργός για το ποιος τελικά θα πάει πρώτος μέσα; Γνωρίζει μήπως κάτι που αγνοούν όλοι οι υπόλοιποι;
 «Ο κ. Καμμένος και συνολικά η Κυβέρνηση οφείλουν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις», καταλήγει η ΝΔ.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα η ΝΔ με αφορμή το δημοσίευμα της Εφημερίδας "Καρφί” που εμπλέκει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Στ. Κοντονή σε μια άκρως σκοτεινή υπόθεση, του πλοίου NOOR1, το οποίο μετέφερε ναρκωτικά, ζητούσε απαντήσεις και έκανε λόγο για εκκωφαντική σιωπή των δύο Υπουργών και της Κυβέρνησης συνολικά.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος απάντησε πως «πέρασαν 24 ώρες από την έρευνα στις επιχειρήσεις του σπόνσορα της Νέας Δημοκρατίας, και ομοτράπεζου του Κυριάκου Μητσοτάκη, για στοιχεία που αφορούν εμπορία ναρκωτικών και διακίνηση μαύρου χρήματος και η σιωπή τους ήταν όντως εκκωφαντική, έως το δημοσίευμα της εφημερίδας "Καρφί", το οποίο, αφού απορρίφθηκε από δύο εφημερίδες έναντι αντιτίμου, δημοσιεύτηκε στον καταδικασμένο για συκοφαντική δυσφήμιση όμιλο σε περισσότερα από έξι χρόνια φυλάκιση".
"Θα δούμε ποιος θα πάει πρώτος μέσα..».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης