Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στο -18% η μετοχή της Ιντρακόμ Κατασκευές λόγω ανακοίνωσης για αύξηση κεφαλαίου έως 13 εκατ. ευρώ

Στο -18% η μετοχή της Ιντρακόμ Κατασκευές λόγω ανακοίνωσης για αύξηση κεφαλαίου έως 13 εκατ. ευρώ
Σημαντικό dilution αναμένεται να υποστούν οι μέτοχοι της εταιρείας πλην της Intracom η οποία λόγω κεφαλαιοποίησης υποχρεώσεων θα αυξήσει τη συμμετοχή της
Reverse split και αύξηση κεφαλαίου ανακοίνωσε την εβδομάδα που πέρασε η Ιντρακόμ Κατασκευές και οι επενδυτές υποδέχθηκαν την ανακοίνωση αυτή με ξεπούλημα.
Ο τίτλος υποχωρεί 17,92% και βρίσκεται στα 0,4810 ευρώ με όγκο 168 χιλ. τεμάχια και πλέον αποτιμάται 11,1 εκατ. ευρώ, ενώ σημειώνεται πως η διοίκηση θέλει 13 εκατ. ευρώ να μαζέψει από την αύξηση κεφαλαίου.
Παράλληλα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση πρόκειται να γίνει κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων υπέρ της Ιντρακόμ και μετατροπή αυτών σε μετοχές.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση πέραν των μετοχών από κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων, η εταιρεία επιθυμεί να αντλήσει 13 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα μισά θα πάνε για κεφάλαιο κίνησης της εταιρείες προκειμένου να υλοποιήσει έργα που έχει αναλάβει και τα υπόλοιπα σε θυγατρική προκειμένου να υλοποιήσει οικιστικό project.
Σήμερα η εταιρεία έχει 23 εκατ. μετοχές και βάσει των όσων ανακοίνωσε ο αριθμός αυτός θα μεταβληθεί σημαντικά ενώ θα υπάρξει και λόγω της κεφαλαιοποίησης των υποχρεώσεων αύξηση του ποσοστού της Ιντρακόμ ανεξάρτητα από το αν θα καλύψει το μέρος της αύξησης που της αναλογεί.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης