Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλόπουλος: Να παραμείνουμε ενωμένοι στις κρίσιμες ώρες που περνάει η πατρίδα

Παυλόπουλος: Να παραμείνουμε ενωμένοι στις κρίσιμες ώρες που περνάει η πατρίδα
«Το μέλλον της πατρίδας μας -άρα και της Λευκάδας- θα είναι ευοίωνο, παρ’ όλες τις δυσκολίες τις οποίες σήμερα αντιμετωπίζουμε» επεσήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Την ανάγκη να παραμείνουμε ενωμένοι στις κρίσιμες ώρες που περνάει πατρίδα υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στην ομιλία του στο διοικητήριο του δήμου Λευκάδας κατά τη διάρκεια της ανακήρυξής του ως επίτιμος δημότης του νησιού.
Σύμφωνα με τον κ. Παυλόπουλο αυτός είναι «ικανός και αναγκαίος όρος για την εκπλήρωση της ιστορικής αποστολής μας ως Έθνους και Κράτους, πάντα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στον σκληρό της πυρήνα, την Ευρωζώνη, στην οποία όχι μόνον ανήκουμε οριστικώς και αμετακλήτως, αλλά θα πρωταγωνιστήσουμε εντός αυτής».
Συγκεκριμένα είπε «το μέλλον της πατρίδας μας -άρα και της Λευκάδας- θα είναι ευοίωνο, παρ’ όλες τις δυσκολίες τις οποίες σήμερα αντιμετωπίζουμε και τις οποίες, ασφαλώς, εντέλει θα υπερβούμε.
Αυτή η πεποίθησή μου απορρέει από την ιστορικώς αμαχήτως τεκμηριωμένη διαπίστωση ότι η Πατρίδα μας πολλές φορές αντιμετώπισε μέγιστους κινδύνους που απείλησαν και αυτήν ακόμη την ύπαρξή της.
Αλλά πάντοτε, στο τέλος, κατάφερνε όχι απλώς να επιβιώσει αλλά και να διακριθεί στο διεθνές πολιτικό, οικονομικό και πολιτισμικό γίγνεσθαι, καταλαμβάνοντας περίοπτη θέση μεταξύ των Λαών της Ανθρωπότητας. Αυτό όμως το επιτύχαμε, εμείς οι Έλληνες, διότι στις κρίσιμες ώρες παραμείναμε ενωμένοι μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις και τους τεράστιους κινδύνους που μας απειλούσαν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης