Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Προκαταρκτική εξέταση για τις αναρτήσεις κατά Στουρνάρα – Τι ανέφερε ο συνήγορος του Γ. Φιλιππάκη

Προκαταρκτική εξέταση για τις αναρτήσεις κατά Στουρνάρα – Τι ανέφερε ο συνήγορος του Γ. Φιλιππάκη
Ουδέποτε συνελήφθη ο Γ.  Φιλιππάκης
Προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις διέταξε χθες, Σάββατο 27/5,  το απόγευμα ο εισαγγελέας υπηρεσίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών σχετικά με αναρτήσεις, σχόλια και απειλές στα social media κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρα.
Πρόκειται για παρέμβαση που έγινε μετά από καταγγελία που  απέστειλε ο Γ. Στουρνάρας στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Ν. Τόσκα, με σχόλια σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και την ανάρτηση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γ. Φιλιππάκη στο Facebook.
Τη σχετική καταγγελία έστειλε ο υπουργός στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία με τη σειρά της σχημάτισε δικογραφία και την οποία υπέβαλε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ενώ διετάχθη προκαταρκτική εξέταση που θα διενεργηθεί από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Πάντως, στην παραγγελία του δεν τίθεται ζήτημα αυτόφωρης διαδικασίας και αυτός είναι ο λόγος, όπως σημειώνουν εισαγγελικές πηγές, που ουδέποτε συνελήφθη ο Γ.  Φιλιππάκης.
Ο συνήγορος του Γ. Φιλιππάκη, Γιάγκος Λαμπίρης, ανέφερε ότι «ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK στην οποία αναφερόταν ότι συνελήφθη.
Ο άγνωστος που διέδωσε αυτή την ψευδή πληροφορία, κατέβασε και την προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε στον Γιάννη Στουρνάρα.
 Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει την άποψή του, στην οποία και φυσικά εμμένει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης