Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hillary Clinton: Επίθεση απίστευτης σκληρότητας ο προϋπολογισμός του Trump

Hillary Clinton: Επίθεση απίστευτης σκληρότητας ο προϋπολογισμός του Trump
Παράλληλα, η ηττημένη υποψήφια των Δημοκρατικών προειδοποίησε κατά της διάβρωσης των αποδεκτών προτύπων αλήθειας στον δημόσιο λόγο των ΗΠΑ 
«Αδιανόητη σκληρότητα» χαρακτήρισε η Hillary Clinton την πρόταση του αμερικανού προέδρου Donald Trump να μειώσει τις κυβερνητικές δαπάνες κατά 3,6 τρισ. δολ. μέσα στην επόμενη δεκαετία.
Στην ομιλία της κατά την τελετή αποφοίτησης στο κολλέγιο Wellesley, η ηττημένη υποψήφια των Δημοκρατικών σχολίασε τον προϋπολογισμό που παρουσίασε πριν λίγες ημέρες η Ουάσιγκτον, χωρίς να κατονομάσει τον Ρεπουμπλικανικό πρόεδρο.
«Κοιτάξτε τον προϋπολογισμό που μόλις προτάθηκε στην Ουάσινγκτον, είναι μια επίθεση απίστευτης σκληρότητας για τους πιο ευάλωτους από εμάς», δήλωσε η Clinton ενώπιον πλήθους στο κολέγιο θηλέων που βρίσκεται στα προάστια της Βοστόνης.
«Υποχρηματοδοτεί σε μεγάλο βαθμό τη δημόσια εκπαίδευση, την ψυχική υγεία και ακόμη και τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της επιδημίας οπιοειδών».
Παράλληλα, η Clinton προειδοποίησε κατά της διάβρωσης των αποδεκτών προτύπων αλήθειας στον δημόσιο λόγο των ΗΠΑ και φάνηκε επίσης να επιτίθεται στον Trump για το θέμα αυτό.
«Αποφοιτάτε σε μια εποχή που υπάρχει πλήρης επίθεση στην αλήθεια και τη λογική».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης