Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Επικίνδυνη η πολιτική του Schaeuble – Δεν αντιμετωπίζει την Ελλάδα ως ισότιμο μέλος της ΕΕ

Θεοχαρόπουλος: Επικίνδυνη η πολιτική του Schaeuble – Δεν αντιμετωπίζει την Ελλάδα ως ισότιμο μέλος της ΕΕ
Κριτική στην κυβέρνηση για απαράδεκτους ερασιτεχνισμούς στην πλάτη μιας ολόκληρης χώρας από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ
Επίθεση στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Wolfgang Schaeuble για τη στάση του απέναντι στην Ελλάδα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε την πολιτική του επικίνδυνη που δεν συμβαδίζει με τις αρχές και τις αξίες της ΕΕ.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Θεοχαρόπουλος επέκρινε τον Schaeuble υποστηρίζοντας πως «η συμπεριφορά του σε ορισμένα θέματα είναι αυτή του κοινού εκβιαστή».
«Δεν αντιμετωπίζεται η Ελλάδα από ορισμένους, όπως ο Schaeuble, ως ισότιμο μέλος της ΕΕ.
Τα κράτη - μέλη δεν είναι επιχειρήσεις» τόνισε ο κ. Θεοχαρόπουλος, υπογραμμίζοντας πως «αυτό το οποίο συζητείται είναι ένα διαρκές μνημόνιο με απαράδεκτα πρωτογενή πλεονάσματα».
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιτέθηκε και στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτους ερασιτεχνισμούς στην πλάτη μιας ολόκληρης χώρας» και για «εντελώς λαθεμένη τακτική» στη διαπραγμάτευση, με αποτέλεσμα «μέσα σε αυταπάτες να οδηγείται σε λάθη.
«Η κυβέρνηση έπρεπε να κλείσει τη διαπραγμάτευση του χρέους συνολικά και όχι να ψηφίσει κάποια πράγματα και στη συνέχεια να διαπραγματεύεται» υποστήριξε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης