Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος - Καταδικαστέα η επίθεσή του σε περιφερειακή σύμβουλο

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος - Καταδικαστέα η επίθεσή του σε περιφερειακή σύμβουλο
«Είναι αυτονόητη η απερίφραστη καταδίκη τέτοιου είδους φασιστικών συμπεριφορών»
Για σωματική επίθεση εναντίον της περιφερειακής συμβούλου Αττικής Αλεξάνδρας Μπαλού, που εξελέγη με τη Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ), κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Θάνο Τζήμερο.
«Ο  περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Θ. Τζήμερος ήταν γνωστός, μέχρι πρότινος, για τις αντικομμουνιστικές, ακροδεξιές και παραληρηματικές δηλώσεις του, με τις οποίες προσπαθούσε εναγωνίως να τραβήξει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:
«Με τη σημερινή (11/5/2017), βίαιη επίθεσή του εναντίον της Περιφερειακής Συμβούλου Αττικής Αλ. Μπαλού, ξεπερνά πλέον κάθε όριο, και αποδεικνύει την πραγματική ιδεολογία του.
Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος.
Είναι αυτονόητη η απερίφραστη καταδίκη τέτοιου είδους φασιστικών συμπεριφορών».
«Η επίθεση του περιφερειακού συμβούλου Θάνου Τζήμερου κατά της περιφερειακής Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι απολύτως καταδικαστέα.
Και παράλληλα η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου. Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης