Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κομισιόν: Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών – Έχει σημειωθεί πρόοδος

Κομισιόν: Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών – Έχει σημειωθεί πρόοδος
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ευρωπαϊκή πηγή, υπάρχει αισιοδοξία ενόψει της σημερινής συνεδρίασης των επιτελών των υπουργείων Οικονομικών της Ευρωζώνης
Η εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν για θέματα οικονομίας, επιβεβαίωσε σήμερα, 30 Μαρτίου 2017, την επίτευξη προόδου στις συνομιλίες Αθήνας και δανειστών.
Ωστόσο, η κα Annika Breidthardt δεν έκανε λόγο για επίτευξη τεχνικής συμφωνίας, αλλά ταυτόχρονα δεν απέκλεισε το εν λόγω ενδεχόμενο.
«Έχει γίνει πρόοδος τις τελευταίες εβδομάδες ως προς τις συνομιλίες που έλαβαν χώρα μετά την αποχώρηση των επικεφαλής των θεσμών από την Αθήνα.
Οι διεργασίες συνεχίζονται.
Εναπόκειται σε όλες τις πλευρές να δράσουν υπεύθυνα για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης το συντομότερο δυνατό», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ευρωπαϊκή πηγή, υπάρχει αισιοδοξία ενόψει της σημερινής συνεδρίασης των επιτελών των υπουργείων Οικονομικών της Ευρωζώνης, ωστόσο, αυτήν την ώρα δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία.
«Όλοι συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά και ίσως κάτι προκύψει μέχρι το βράδυ» ανέφερε η ίδια πηγή, ενώ έτερος αξιωματούχος συμφωνούσε πως μέχρι τη συνεδρίαση του EuroWorking Group «υπάρχει χρόνος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης