Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φωτήλας: Τα μέτρα θα είναι πιο εύπεπτα για τους πολίτες με τη Νέα Δημοκρατία

Φωτήλας: Τα μέτρα θα είναι πιο εύπεπτα για τους πολίτες με τη Νέα Δημοκρατία
«Και να μην πετύχουμε τα προσδοκώμενα στην διαπραγμάτευση, τα δύσκολα μέτρα θα είναι πιο εύπεπτα για τον κόσμο», ανέφερε ο  βουλευτής της ΝΔ, Ιάσων Φωτήλας
Την άποψη πως εφόσον η Νέα Δημοκρατία βρεθεί στο τιμόνι της χώρας, στο χειρότερο σενάριο, τα μέτρα που θα πάρει θα είναι πιο εύπεπτα για τους πολίτες, εξέφρασε με συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ, Ιάσων Φωτήλας, σύμφωνα με το skai.gr.
Όπως ο ίδιος ανέφερε, «και να μην πετύχουμε τα προσδοκώμενα στην διαπραγμάτευση, τα δύσκολα μέτρα θα είναι πιο εύπεπτα για τον κόσμο γιατί θα έχουμε μια κυβέρνηση που επιτέλους θα κυβερνά τον τόπο».
Ο κ. Φωτήλας, σύμφωνα με το skai.gr, πρόσθεσε πως «αν μας κατσικωθούν οι ξένοι και μας πουν αυτά είναι τα μέτρα και δεν αλλάζουν, αναγκαστικά θα πρέπει να τα πάρουμε, γιατί δεν είναι εναλλακτική για την Νέα Δημοκρατία η αποχώρηση από την Ευρώπη».
Ακόμη, επανέλαβε ότι η ΝΔ Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα από τα μέτρα της κυβέρνησης, παρά τις πιέσεις που ασκούνται από το διεθνές περιβάλλον, ενώ εξέφρασε την εκτίμησή του ότι η αξιωματική αντιπολίτευση μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα στην διαπραγμάτευση.
Κατά τον ίδιο, η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να φύγει τώρα, ενώ χαρακτήρισε τον Α. Τσίπρα ως «τον μεγαλύτερο ψεύτη της μεταπολίτευσης που συνεχίζει να σπέρνει τον εθνικό διχασμό».
Ακόμη, σημείωσε ότι από το Ποτάμι «δεν έφυγα.
Εκδιώχθηκα.
Διαγράφηκα», κάνοντας αναφορά σχετικά με την μεταπήδησή του από το Ποτάμι στο κόμμα της ΝΔ.
Υποστήριξε δε, πως στο Ποτάμι δεν άρεσαν οι απόψεις του και γι' αυτό το λόγο τον έδιωξαν.
Ωστόσο, σύμφωνα με το skai.gr, ο κ. Φωτήλας μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη: «είναι ένας άνθρωπος αξιόλογος, εύχομαι να είναι στην επόμενη Βουλή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης