Τελευταία Νέα
Διεθνή

Credit Suisse: Παρά την πολιτική αβεβαιότητα, οι επενδυτές πρέπει να αγοράσουν μετοχές στις ΗΠΑ

Credit Suisse: Παρά την πολιτική αβεβαιότητα, οι επενδυτές πρέπει να αγοράσουν μετοχές στις ΗΠΑ
«Αυτή η αίσθηση του σκεπτικισμού, αυτό το "τείχος" της ανησυχίας, που βρίσκεται ακόμα εκεί έξω, δεν αποτελεί για μένα αποθαρρυντικό παράγοντα»
Η πολιτική αβεβαιότητα δεν πρέπει να αποθαρρύνει τους επενδυτές της Wall Street, σύμφωνα με τον Burkhard Varnholt, αναπληρωτή επικεφαλής αναλυτή επενδύσεων της Credit Suisse.
Μιλώντας στο Bloomberg, ο οικονομολόγος της ελβετικής τράπεζας είπε χαρακτηριστικά πως «κάθε φορά που όλοι αισθάνονται πραγματικά δύσκολο και προκλητικό το να τοποθετήσουν τα χρήματά τους σε μετοχές, εν τέλει αποδεικνύεται πως αυτή είναι η καλύτερη επένδυση».
«Αυτή η αίσθηση του σκεπτικισμού, αυτό το "τείχος" της ανησυχίας, που βρίσκεται ακόμα εκεί έξω (στις αγορές), δεν αποτελεί για μένα αποθαρρυντικό παράγοντα», συμπλήρωσε.
Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται εύκολα αν λάβει κανείς υπόψη του ότι, παρά τις αμφιλεγόμενες πολιτικές της κυβέρνησης του Donald Trump (ειδικά σε ό,τι αφορά στα αντιμεταναστευτικά διατάγματα), ο δείκτης – βαρόμετρο S&P 500 «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.
Πλέον η προσοχή στρέφεται προς την Ευρώπη, όπου οι επικείμενες εκλογές σε Γαλλία και Γερμανία θα καθορίσουν κατά πολύ το επενδυτικό κλίμα της Ηπείρου.
Χθες, οι επενδυτές πήραν μία «ανάσα» από τη μη επικράτηση του ευρωσκεπτικιστή Geert Wilders στην Ολλανδία...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης