Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Για να ενισχύσουμε περισσότερο το τουριστικό μας προϊόν χρειάζεται η συνδρομή της πολιτείας

ΠΑΣΟΚ: Για να ενισχύσουμε περισσότερο το τουριστικό μας προϊόν χρειάζεται η συνδρομή της πολιτείας
«Η κυβέρνηση καθηλώνει την δυναμική του τουρισμού», τονίζει το ΠΑΣΟΚ
Σε μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις του κόσμου, αυτή του Βερολίνου, βρέθηκε αντιπροσωπεία του Τομέα Τουρισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ , παρουσία του Γραμματέα του Τομέα, Μενέλαου Μποκέα.
Τα μηνύματα, για τη φετινή σαιζόν, εξακολουθούν να είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα, κάτι που όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, κυρίως οφείλεται στις μεγάλες θυσίες των ανθρώπων που επενδύουν και εργάζονται στο Τουρισμό.
«Η κυβέρνηση από την άλλη, εγκλωβισμένη στο λαϊκισμό και στην παντελή έλλειψη σχεδίου ανάπτυξης, καθηλώνει την δυναμική του τουρισμού, ειδικά σε μια περίοδο που η χώρα στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε αυτόν τον τομέα», τονίζει το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει ότι «για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το τουριστικό μας προϊόν χρειάζεται η συνδρομή της πολιτείας και κυρίως μια σειρά από προοδευτικές πολιτικές επιλογές που θα θωρακίσουν την τουριστική βιομηχανία και θα ανοίξουν ακόμη περισσότερες προοπτικές ανάπτυξης».
Τέλος, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ ότι συνεχίζει το διάλογο με τους φορείς του Τουρισμού και «συνδιαμορφώνουμε μαζί τους τις προτάσεις μας για μια ποιοτικότερη και αποδοτικότερη τουριστική βιομηχανία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης