Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hillary Clinton: «Βήμα πίσω» η ήττα μου στις προεδρικές εκλογές αλλά συνεχίζω

Hillary Clinton: «Βήμα πίσω» η ήττα μου στις προεδρικές εκλογές αλλά συνεχίζω
Η Cilnton δεν κατονόμασε τον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump στην 15λεπτη ομιλία της αλλά παρατήρησε με νόημα, πως ο δρόμος για την πρόοδο μερικές φορές ισοδυναμεί «με δύο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω»
Ως «βήμα πίσω» χαρακτήρισε η Hillary Clinton την ήττα της στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου 2016 από τον Donald Trump.
Η πρώην υποψήφια των Δημοκρατικών και  πρώτη γυναίκα, που έφτασε πολύ κοντά στον Λευκό Οίκο εξομολογήθηκε σε εκδήλωση γυναικών στη Νέα Υόρκη, πως τους τελευταίους τέσσερις μήνες προχώρησε σε μία είδους ενδοσκόπηση, προκειμένου να διαχειριστεί την κατάσταση μετά την εκλογική της ήττα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ, παρά τα «βήματα πίσω».
«Είναι εύκολο να αισθανόμαστε ευγνώμονες, όταν τα πράγματα εξελίσσονται όπως τα θέλουμε» είπε η Clinton, τονίζοντας πως οι αποτυχίες είναι αυτές που σε δοκιμάζουν ως άνθρωπο.
«Σε κάθε αποτυχία, δεν θα πρέπει να παραδίνεις τα όπλα», συνέχισε η πρώην υπουργός Εξωτερικών της ΗΠΑ.
Η Cilnton δεν κατονόμασε τον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump στην 15λεπτη ομιλία της αλλά παρατήρησε με νόημα, πως ο δρόμος για την πρόοδο μερικές φορές ισοδυναμεί «με δύο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω».  
Αναφερόμενη στην παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας αύριο (8/3/2017), τόνισε, πως οι μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα αφορούν στην πλήρη ισότητα των γυναικών στον ακαδημαϊκό χώρο, την επιστήμη και την τεχνολογία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης