Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευάγγελος Μεϊμαράκης: Τζάμπα μαγκιές το «δεν ψηφίζω» της ΝΔ

Ευάγγελος Μεϊμαράκης: Τζάμπα μαγκιές το «δεν ψηφίζω» της ΝΔ
Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως είναι υπέρ της εθνικής συνεννόησης σε μεγάλα ζητήματα που αφορούν την εφαρμογή των μνημονίων
«Βόμβες» εξαπέλυσε κατά της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους, και με αφορμή την πολιτική θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δε θα ψηφίσει τη συμφωνία που θα φέρει ο πρωθυπουργός στη Βουλή, έκανε λόγο για «τζάμπα μαγκιές».
«Είναι άλλο το τι συνέβη το 2015 και άλλες οι συνθήκες το 2017. Τώρα υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Εκ του ασφαλούς κάποιοι λένε "δεν ψηφίζω"», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, για να συμπληρώσει με νόημα «αυτά είναι τζάμπα μαγκιές. Για να δω τι θα κάνανε αν δεν υπήρχε κοινοβουλευτική πλειοψηφία; Θα αφήναν τη χώρα στα βράχια; Δε θα ψήφιζαν;».
Μάλιστα, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε πως είναι υπέρ της εθνικής συνεννόησης σε μεγάλα ζητήματα που αφορούν την εφαρμογή των μνημονίων.
Όπως είπε «τα κόμματα θα μπορούσαν να συμφωνήσουν σε σημαντικά θέματα που αφορούν την εφαρμογή των μνημονίων, όπως για παράδειγμα τα πρωτογενή πλεονάσματα και άλλα ζητήματα», για να συμπληρώσει πως «εγώ είμαι υπέρ της συνεννόησης και εκπαιδεύτηκα σε αυτό όταν ήμουν πρόεδρος της Βουλής με τρικομματική κυβέρνηση».

Δημ. Αλειφερόπουλος

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης