Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κάθε ρεκόρ αντιδημοτικότητας έχει σπάσει ο Trump – Μόλις το 38% των Αμερικανών τον στηρίζει!

Κάθε ρεκόρ αντιδημοτικότητας έχει σπάσει ο Trump – Μόλις το 38% των Αμερικανών τον στηρίζει!
Σε επίπεδο κομμάτων, το 83% των Ρεπουμπλικάνων πολιτών αποτιμούν θετικά τους χειρισμούς του κ. Trump, ενώ στο απέναντι στρατόπεδο το 91% των Δημοκρατικών τους κατακρίνει
Το ένα μετά το άλλο σπάει τα… αρνητικά ρεκόρ η δημοτικότητα του Donald Trump, καθώς οι μέχρι στιγμής χειρισμοί του δε φαίνεται να γίνονται αποδεικτοί από τη συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών.
Όπως διαπιστώνει η σημερινή (22/2) έρευνα του Πανεπιστημίου Quinnipiac, μόλις το 38% των Αμερικανών πολιτών τον στηρίζει στις ενέργειές του, με το 55% να εκφράζουν τις έντονες αντιδράσεις τους.
Σε επίπεδο κομμάτων, το 83% των Ρεπουμπλικάνων πολιτών αποτιμούν θετικά τους χειρισμούς του κ. Trump, ενώ στο απέναντι στρατόπεδο το 91% των Δημοκρατικών τους κατακρίνει.
Εκτός από το ότι δεν έχει καταγραφεί τόσο αρνητική επίδοση για Πρόεδρο της χώρας που έχει αναλάβει ένα μήνα το πόστο του, η διαφορά 17 ποσοστιαίων μονάδων που καταγράφεται ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα είναι η μικρότερη (σσ: άρα και χειρότερη) που έχει σημειωθεί από την 20η Ιανουαρίου 2017 που έχει αναλάβει τα καθήκοντά του.
Στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοσκόπηση του Quinnipiac, τα ποσοστά ήταν 51% - 42% υπέρ των διαφωνούντων των πολιτικών του Donald Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης