Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Δεν θα περάσει στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών ο Fillon - Νέα δημοσκόπηση

Γαλλία: Δεν θα περάσει στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών ο Fillon - Νέα δημοσκόπηση
Η δημοσκόπηση του ινστιτούτου BVA, δίνει στον F.Fillon ποσοστά μεταξύ 18% και 20% στον πρώτο γύρo στις 23 Απριλίου
Δεν θα περάσει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών ο υποψήφιος των συντηρητικών, Francois Fillon, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου BVA, που δείχνει μείωση των ποσοστών του στην πρόθεση ψήφου.
Αυτή η μείωση για τον Francois Fillon, που αρχικά θεωρείτο το φαβορί, μετά τη δημοσιοποίηση κατηγοριών για αργομισθία της συζύγου του στις 25 Ιανουαρίου.
Η δημοσκόπηση του ινστιτούτου BVA,  δίνει στον Francois Fillon ποσοστά μεταξύ 18% και 20% στον πρώτο γύρο που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου, που όμως τον αφήνουν πίσω από την επικεφαλής της ακροδεξιάς Marine Le Pen, η οποία λαμβάνει 25% στη δημοσκόπηση, και από τον ανεξάρτητο κεντρώο Ε. Macron. που βρίσκεται στο 21-22%.
Ωστόσο, στον β΄ γύρο των προεδρικών της 7ης Μαΐου, σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, η Marine Le Pen που ηγείται του Εθνικού Μετώπου που τάσσεται κατά των μεταναστών και κατά του ευρώ, θα έχανε από τον E. Macron με 34% έναντι 66% για του αντιπάλου της.
Πάντως, στην  περίπτωση που ο Francois Fillon περνούσε στον δεύτερο γύρο με αντίπαλο την Marine Le Pen, αυτή θα έχανε με 40% των ψήφων έναντι 60% για του Francois Fillon.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης