Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Το πρώτο Leadership Forum του Wharton Club of Greece με Ομιλία του Διοικητού της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γ. Στουρνάρα

Το πρώτο Leadership Forum του Wharton Club of Greece με Ομιλία του Διοικητού της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γ. Στουρνάρα
Ο κ. Στουρνάρας στην ομιλία του με τίτλο «Εξελίξεις στην Ελληνική Οικονομία και την Ευρωζώνη» αναφέρθηκε στα τρέχοντα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές τόσο της ελληνικής οικονομίας όσο και της ευρωζώνης
Σειρά εκδηλώσεων με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών εγκαινίασε πρόσφατα ο Σύλλογος Αποφοίτων της Σχολής Wharton του University of Pennsylvania, Wharton Club of Greece, με τίτλο Leadership Forum Series.
Στην πρώτη αυτή κλειστή εκδήλωση με επίσημο προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Γιάννη Στουρνάρα, παραβρέθηκαν απόφοιτοι και φίλοι του συλλόγου.
Ο κ. Στουρνάρας στην ομιλία του με τίτλο «Εξελίξεις στην Ελληνική Οικονομία και την Ευρωζώνη» αναφέρθηκε στα τρέχοντα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές τόσο της ελληνικής οικονομίας όσο και της ευρωζώνης.
Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Διοικητής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σημασία που διαδραματίζει στην ανάπτυξη της οικονομίας ο συνδυασμός περιορισμού των δαπανών με τη μείωση των φόρων και δη των επιχειρηματικών.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Wharton Club of Greece κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ασφαλιστικού Ομίλου Eurolife ERB), δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε το Leadership Forum Series με κύριο στόχο την ανταλλαγή θέσεων και απόψεων μεταξύ των μελών και φίλων του Wharton και σημαντικών προσωπικοτήτων του ελληνικού και διεθνούς γίγνεσθαι για μία ευρεία γκάμα θεμάτων, από την πολιτική και την οικονομία μέχρι τις τέχνες και τη φιλοσοφία.
Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες, προωθούμε τον διάλογο ως βασικό όχημα εξεύρεσης λύσεων και δημιουργίας προοπτικών για την εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας».
Η Σχολή Wharton, γνωστή και ως Wharton School, είναι το Business School του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια .
Εδρεύει στη Φιλαδέλφεια και ιδρύθηκε το 1881.
Τα προγράμματά του κατατάσσονται διαχρονικά στις τρεις κορυφαίες θέσης ανά τον κόσμο.




Οι κ. Α. Σαρρηγεωγρίου (Πρόεδρος ΔΣ του Wharton Club of Greece) και κ. Γ. Στουρνάρας (Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας)



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης