Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Παίρνουμε υπόψιν μας τις δημοσκοπήσεις για να βελτιώσουμε τη δουλειά μας

Γεροβασίλη: Παίρνουμε υπόψιν μας τις δημοσκοπήσεις για να  βελτιώσουμε τη δουλειά μας
Ολοκλήρωση την περιοδεία της στα Γρεβενά η υπουργός διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ο. Γεροβασίλη
«Παίρνουμε υπόψιν μας τις δημοσκοπήσεις για να δούμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και να βελτιώσουμε των δουλειά μας», δήλωσε η υπουργός διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ο. Γεροβασίλη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  σε ερώτηση δημοσιογράφων στα Γρεβενά σχετικά με τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να υπολείπεται της ΝΔ.
Κατά την ίδια, αν και σήμερα δεν έχουμε εκλογές, είναι άγνωστο το τι πραγματικά θα συνέβαινε σε μια κανονική εκλογική μάχη.
Υπογράμμισε δε,  πως τις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, το δημοψήφισμα, αλλά και τις εκλογές του Μαΐου του 2012, όπου καταγράφηκαν μεγάλα ποσοστά απόκλισης από τις προβλέψεις των εταιριών σε σχέση με τα πραγματικά νούμερα που αποτυπώθηκαν στις κάλπες, «ούτως ώστε εάν ακούς γκάλοπ σήμερα να θεωρείς ότι είναι αξιόπιστο γεγονός».
Όπως ανέφερε «οι δημοσκοπήσεις είναι ένα πραγματικό εργαλείο, που όμως πολύ συχνά αντί να αποτυπώνει την κοινή γνώμη, προσφέρεται να διαμορφώνει την κοινή γνώμη», και αυτό είναι ένα μέρος της αποτυχίας των δημοσκοπικών δεδομένων τελευταία στην χώρα μας αλλά και αλλού.
Σημειώνεται ότι η κ. Γεροβασίλη ολοκληρώνοντας την διήμερη περιοδεία της στα Γρεβενά επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας το οποίο ανήκει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ενημερώθηκε από πρόεδρό του Θ. Καραγιάννη για το μέγεθος του Χιονοδρομικού, τον αριθμό και το είδος των αναβατήρων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η λειτουργία του.
Σημείωσε ότι  προσλαμβάνονται υπάλληλοι εποχιακής απασχόλησης με διαδικασία ΑΣΕΠ που διαθέτουν κοινωνικά κριτήρια αλλά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες δουλειάς που απαιτείται στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού.
Η κ. Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι στα θέματα που ετέθησαν και ειδικότερα αυτά των προσλήψεων θα υπάρξει πρόνοια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης