Τελευταία Νέα
Διεθνή

Oppenheimer: Αγοράστε μετοχές βιομηχανιών – Στις 2.450 μονάδες ο στόχος του 2017 για τον S&P

Oppenheimer: Αγοράστε μετοχές βιομηχανιών – Στις 2.450 μονάδες ο στόχος του 2017 για τον S&P
Ο νεοεκλεγέντας Πρόεδρος έχει υποσχεθεί ραγδαία αύξηση των επενδύσεων σε υποδομές
Οι βιομηχανίες και οι εταιρείες υλικών (materials) θα είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι από τις πολιτικές που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση του Donald Trump, γεγονός που θα εκτοξεύσει την αξία των μετοχών τους μέσα στο 2017, σύμφωνα με όσα εκτιμά η Oppenheimer.
Ο νεοεκλεγέντας Πρόεδρος έχει υποσχεθεί ραγδαία αύξηση των επενδύσεων σε υποδομές, σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί περαιτέρω η εγχώρια αγορά εργασίας αλλά και οι αμερικανικές επιχειρήσεις.
Επίσης, μέσω επιστολής προς τους πελάτες της, η Oppenheimer θέτει την τιμή – στόχο για τον δείκτη – βαρόμετρο S&P 500 στις 2.450 μονάδες, μία επίδοση που είναι κατά περίπου 4% υψηλότερη από το χθεσινό κλείσιμο της Wall Street.
Υπενθυμίζεται πως σε προηγούμενη ανάλυσή της η Oppenheimer εκτιμούσε πως βιομηχανικός δείκτης Dow Jones αναμένεται να ξεπεράσει το ορόσημο των 20.000 μονάδων μέσα στο α' 6μηνο του 2017.
Όπως ανέφερε τότε, η αγορά θα παραμείνει bull και τους επόμενους μήνες, εξηγώντας πως αν και οι 30 μετοχές του δείκτη «πιάσουν» στις μεσοπρόθεσμες τιμές – στόχους των αναλυτών, τότε θα φτάσει τις 20.065 μονάδες.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης