Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Εντελώς αναποτελεσματική η κυβέρνηση – Επαναλαμβάνεται το σίριαλ με την αξιολόγηση

Θεοχαρόπουλος: Εντελώς αναποτελεσματική η κυβέρνηση – Επαναλαμβάνεται το σίριαλ με την αξιολόγηση
Δεν θα κλείσει γρήγορα η β’ αξιολόγηση υποστήριξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος αναφερόμενος στην αξιολόγηση, είπε ότι «το σίριαλ επαναλαμβάνεται» και ότι «η κυβέρνηση είναι εντελώς αναποτελεσματική».
«Αυτά που γίνονται στην διαπραγμάτευση θα ταλαιπωρήσουν την χώρα για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμη» τόνισε μιλώντας στο Βήμα Fm ο κ.Θεοχαρόπουλος, επισημαίνοντας πως «δεν βλέπει πως θα κλείσει γρήγορα αυτή η αξιολόγηση, καθώς στο Eurogroup χρειάζονται στοιχεία, κάτι που δεν κάνει η κυβέρνηση».
«Αντίθετα, φέρνει στο προσκήνιο ξανά την πολιτική διαπραγμάτευση που οδήγησε στο δυσμενές και βαρύ μνημόνιο που υπογράφτηκε τον Αύγουστο του 2015» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας ότι «χρειαζόμαστε ένα μεταρρυθμιστικό πλάνο, να προχωρήσουμε σε εξυγίανση, σε μείωση σπατάλης πόρων».
«Όσο αυτά δεν γίνονται και όσο η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική, με φορολογία πάνω στη φορολογία, η κατάσταση για την ελληνική κοινωνία θα βαίνει προς το χειρότερο» υπογράμμισε ο κ.Θεοχαρόπουλος.
Κληθείς να τοποθετηθεί για το έκτακτο βοήθημα των χαμηλοσυνταξιούχων, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ  υποστήριξε ότι «το να μπορεί η χώρα μας να διαχειρίζεται το επιπρόσθετο ποσό του πρωτογενούς πλεονάσματος, αποφασίστηκε με δυσκολία στις διαπραγματεύσεις των προηγούμενων ετών (2012-2013) και έχει κατοχυρωθεί στις συμφωνίες».
Όσον αφορά την παροχή του επιδόματος είπε ότι η ΔΗΜΑΡ τη στηρίζει, αν και εξέφρασε τη διαφωνία του» με αυτή την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, χωρίς σχέδιο και χωρίς προτεραιότητες για την ανεργία, τους νέους, τις επενδύσεις» ενώ επέκρινε και τη ΝΔ, καθώς όπως είπε, «η ΝΔ είπε για τους συνταξιούχους, άλλο τη μια μέρα και άλλο την άλλη, άλλο κάνει στο ΦΠΑ και άλλο έκανε στους συνταξιούχους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης