Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μάνος: Ο θλιβερός ΥΠΟΙΚ τυλίγεται όλο και πιο πολύ στις απαιτήσεις θεσμών και ΔΝΤ

Μάνος: Ο θλιβερός ΥΠΟΙΚ τυλίγεται όλο και πιο πολύ στις απαιτήσεις θεσμών και ΔΝΤ
«Η Ελλάδα χρειάζεται ανάπτυξη και επενδύσεις. Χρειάζεται πολιτικούς και κόμματα με καθαρά μυαλά να το επιδιώξουν»
«Μέρα με τη μέρα ο θλιβερός υπουργός Οικονομικών τυλίγεται όλο και πιο πολύ στις απαιτήσεις των θεσμών και του ΔΝΤ. Στους πιστωτές υπόσχεται πρωτογενή πλεονάσματα. 3,5% του ΑΕΠ για δύο και ίσως περισσότερα χρόνια και τα συνακόλουθα μέτρα».
Την άποψη αυτή εκφράζει ο Στέφανος Μάνος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενώ προσθέτει αιχμηρά: «Σε εμάς όμως τους φορολογούμενους, που εμείς αποκλειστικά χρηματοδοτούμε τα πρωτογενή πλεονάσματα, τι συγκεκριμένο μας υπόσχεται ο αξιοθρήνητος υπουργός; Τίποτε. Απολύτως τίποτε».
«Όπως οι θεσμοί και το ΔΝΤ, έτσι και εμείς ζητούμε για να συμφωνήσουμε: ρυθμό ανάπτυξης 3% και 15 δις απευθείας ξένες επενδύσεις ετησίως», συνεχίζει ο κ. Μάνος.
Παράλληλα, επισημαίνει «ελπίζουμε η Νέα Δημοκρατία να καταφέρει να εκπροσωπήσει εμάς τους φορολογούμενους και να μη αναλώσει τις δυνάμεις της σε ανούσια κριτική των συμφωνιών Τσακαλώτου/Θεσμών, ΔΝΤ».
«Η Ελλάδα χρειάζεται ανάπτυξη και επενδύσεις. Χρειάζεται πολιτικούς και κόμματα με καθαρά μυαλά να το επιδιώξουν», καταλήγει ο κ. Μάνος.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης