Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Να υπάρξει ισχυρός πόλος της Κεντροαριστεράς, οριοθετημένος από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Θεοχαρόπουλος: Να υπάρξει ισχυρός πόλος της Κεντροαριστεράς, οριοθετημένος από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
«Αυτόν τον πόλο συγκροτούμε με σταθερό τρόπο και σε αυτό το πλαίσιο κινούμαστε»
Στην ανάγκη να υπάρξει ένας «αυτόνομος, ισχυρός πόλος της Κεντροαριστεράς, οριοθετημένος τόσο από τις συντηρητικές πολιτικές της Ν.Δ. όσο και από τις αδιέξοδες πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρθηκε ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
«Αυτόν τον πόλο συγκροτούμε με σταθερό τρόπο και σε αυτό το πλαίσιο κινούμαστε.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει το πολιτικό της σχέδιο ώστε να υπάρξει εναλλακτική λύση για τους πολίτες που είναι εγκλωβισμένοι στο ΣΥΡΙΖΑ και ψάχνουν μία ισχυρή προοδευτική λύση», τόνισε.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος μαζί με το βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μιχάλη Τζελέπη, πραγματοποίησαν περιοδεία στο νομό Ροδόπης.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο κ. Θεοχαρόπουλος έγινε δεκτός από τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο, στην διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ενημερώθηκε για τον στρατηγικό σχεδιασμό της περιφέρειας, την υλοποίηση του ΕΣΠΑ, καθώς και ζητήματα ζωτικού ενδιαφέροντος για την ανάπτυξη της περιοχής.
Συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο μερών για την προώθηση θεμάτων που αφορούν την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.
Αναφερόμενος σε παρασκηνιακές διεργασίες στον χώρο της Κεντροαριστεράς για την πιθανή δημιουργία νέων πολιτικών σχηματισμών, ο κ. Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι «μας ενδιαφέρει η ενότητα και όχι ο κατακερματισμός των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς».
Τέλος, σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο προώρων εκλογών, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σημείωσε ότι «ο τόπος δεν χρειάζεται εκλογές κάθε τόσο», πρόσθεσε ωστόσο, ότι «αν συνεχιστούν οι αναποτελεσματικές πολιτικές αυτής της κυβέρνησης, οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι αναπόφευκτες, αφού ενδεχομένως ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να δραπετεύσει, διότι η κοινωνική απογοήτευση θα οδηγήσει εκεί τις πολιτικές εξελίξεις. Η λύση για τη χώρα είναι η εθνική συνεννόηση», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης