Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Αμετάβλητη η επιχειρηματική εμπιστοσύνη, σε μηνιαία βάση, τον Νοέμβριο 2016 – Στις 103 μονάδες

Γαλλία: Αμετάβλητη η επιχειρηματική εμπιστοσύνη, σε μηνιαία βάση, τον Νοέμβριο 2016 – Στις 103 μονάδες
Τα αποτελέσματα βρίσκονται σε κοινή γραμμή με τις εκτιμήσεις των οικονομολόγων
Αμετάβλητη παρέμεινε η επιχειρηματική εμπιστοσύνη στον μεταποιητικό τομέα της Γαλλίας τον Νοέμβριο του 2016, σε μηνιαία βάση, σύμφωνα με τα σημερινά (24/11) στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της χώρας.
Συγκεκριμένα, ο μηνιαίος δείκτης εμπιστοσύνης της μεταποίησης βρέθηκε στις 103 μονάδες τον Νοέμβριο, αριθμός αμετάβλητος σε σχέση με τον Οκτώβριο, με την Insee μάλιστα να αναθεωρεί επί τα βελτίω τα αποτελέσματα του προηγούμενου μήνα, που ήταν στις 102 μονάδες.
Να σημειώσουμε ότι τα εν λόγω αποτελέσματα είναι ανώτερα σε σχέση με το μακροπρόθεσμο μέσο όρο, στις 100 μονάδες, ενώ βρίσκονται και σε κοινή γραμμή με τις εκτιμήσεις των οικονομολόγων της Wall Street Journal.
Παράλληλα, οι προσδοκίες των παραγωγών στον μεταποιητικό τομέα υποχώρησαν τον Νοέμβριο κατά δύο μονάδες, καθώς τα πρόσφατα επίπεδα παραγωγής παρουσίασαν οριακή αύξηση, ενώ ο όγκος των παραγγελιών ήταν μειωμένος.
Επιπλέον, ο γενικότερο δείκτης στην εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων, που περιλαμβάνει τους κλάδους υπηρεσιών, λιανικού εμπορίου, κατασκευών και χονδρικής πώλησης, παρέμεινε σταθερός στις 102 μονάδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης