Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Στάση εργασίας αύριο 15/11 σε μετρό και τραμ, έως και τις 10:00 το πρωί – Κανονικά θα κινηθεί ο ηλεκτρικός

Στάση εργασίας αύριο 15/11 σε μετρό και τραμ, έως και τις 10:00 το πρωί – Κανονικά θα κινηθεί ο ηλεκτρικός
Τη μη αναστολή των κινητοποιήσεων και τη συνέχιση τους όπως αυτές έχουν εξαγγελθεί αποφάσισαν το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό και ο Σύλλογος Εργαζομένων Τραμ 
Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο 15 Νοεμβρίου από το ξεκίνημα της βάρδιας έως και τις 10:00 π.μ. το μετρό και το τραμ, μετά από απόφαση που λήφθηκε κατά τις συνεδριάσεις των σωματείων των εργαζομένων στις Σταθερές Συγκοινωνίες.
Νωρίτερα είχε προηγηθεί συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών.
Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα κινηθεί κανονικά.
Κατά τη συνάντηση, ο κ. Χρήστος Σπίρτζης δεσμεύθηκε ότι πριν από πριν την επικαιροποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), θα προηγηθεί διαβούλευση τόσο με τα σωματεία των εργαζομένων, αλλά και τις διοικήσεις των συγκοινωνιακών εταιρειών, ώστε οι αποφάσεις να μην αιφνιδιάσουν καμία πλευρά.
Τη μη αναστολή των κινητοποιήσεων και τη συνέχιση τους όπως αυτές έχουν εξαγγελθεί αποφάσισαν το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό (ΣΕΛΜΑ) και ο Σύλλογος Εργαζομένων Τραμ (ΣΕΤ).
Υπενθυμίζεται πως αύριο φτάνει στη χώρα μας ο Αμερικανός Πρέοδρος Barack Obama, με πολλούς δρόμους της πρωτεύουσας να κλείνουν για ώρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης