Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Creta Farms ανακοινώνει την είσοδο στην αγορά της Ρουμανίας με το μοντέλο συμφωνίας Licensing and Supply

Η Creta Farms ανακοινώνει την είσοδο στην αγορά της Ρουμανίας με το μοντέλο συμφωνίας Licensing and Supply
Στα μέσα Ιανουαρίου του 2017 τα προϊόντα θα βρίσκονται τόσο στα ράφια των super markets 
H Ρουμανία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία της ΝΑ Ευρώπης με την εκεί αγορά αλλαντικών να ανέρχεται σε 1,5 δις ευρώ ετησίως, τριπλάσια αυτής της Ελλάδος.
Στηριζόμενη σε αυτά τα μεγέθη, η Creta Farms ΑΒΕΕ, έχει προβεί σε ενδελεχείς έρευνες και μελέτες που διήρκησαν 16 μήνες με εξαιρετικά αποτελέσματα ευρείας αποδοχής τόσο του concept όσο και των προϊόντων Εν Ελλάδι, της συνταγής που μας έχει εδραιώσει ως την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των αλλαντικών στην Ελλάδα και που μας διαφοροποιεί σε ολόκληρο τον κόσμο.
Στα μέσα Ιανουαρίου του 2017 τα προϊόντα θα βρίσκονται τόσο στα ράφια των super markets (οργανωμένο λιανεμπόριο) όσο και στα κανάλια της χονδρικής και της αυθόρμητης αγοράς, μέσω στρατηγικής συμφωνίας με τοπικό συνεργάτη.
Αμφότερες οι δυο πλευρές θα υποστηρίξουν συγκεκριμένο πλάνο διαφήμισης σε πληθυσμό 22 εκατομμυρίων.
Η συνεργάτης Ρουμανική εταιρεία εξυπηρετεί στο σύνολο της αγοράς 28.300 πελάτες, απαριθμεί 450 άτομα προσωπικό εκ των οποίων τα 296 απασχολούνται στο τμήμα πωλήσεων.
Η Creta Farms ΑΒΕΕ έχει βέβαιες ενδείξεις για μια γρήγορη διείσδυση των πατενταρισμένων προϊόντων με ελαιόλαδο (θρεπτικά άλλα και γευστικά), τα οποία αποτελούν αδιαμφισβήτητα μια διαφοροποιημένη επιλογή.
Η δραστηριοποίηση μας δεν περιορίζεται μόνο στον κλάδο των αλλαντικών αλλά επεκτείνεται σε προϊοντικούς πυλώνες όπως τυροκομικά, έτοιμα γεύματα (πίτσα, πίτες, σάντουιτς), οι οποίοι εξελίσσουν την εταιρεία από μια αλλαντοβιομηχανία σε μια εταιρεία τροφίμων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης