Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο ξενοδοχείο 200 εκατ. δολ. στην Ουάσινγκτον - κοντά στον Λευκό Οίκο - εγκαινίασε ο Trump

Νέο ξενοδοχείο 200 εκατ. δολ. στην Ουάσινγκτον - κοντά στον Λευκό Οίκο - εγκαινίασε ο Trump
Το ξενοδοχείο λειτουργεί ήδη από τον περασμένο μήνα με τιμές ανά διανυκτέρευση που ξεκινούν από τα 460 δολάρια για ένα πολυτελές δωμάτιο και φτάνουν μέχρι τα 12 χιλ. δολάρια για την προεδρική σουίτα
Μια διαφορετική είδηση απασχόλησε σήμερα Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 τα αμερικανικά ΜΜΕ για τον προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump: Εγκαινίασε ένα νέο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του στη Ουάσινγκτον, το οποίο μάλιστα βρίσκεται πολύ κοντά στον Λευκό Οίκο και αποτελεί μεγάλη επένδυση 200 εκατ. δολαρίων.
Το ξενοδοχείο «Trump International Hotel Washington DC», που αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην επιχειρηματική αυτοκρατορία του Trump, δημιουργήθηκε στο πλήρως ανακατασκευασμένο κτιριακό συγκρότημα Old Post Office Pavilion των αμερικανικών ταχυδρομείων.
Αν και εγκαινιάστηκε σήμερα, το ξενοδοχείο λειτουργεί ήδη από τον περασμένο μήνα με τιμές ανά διανυκτέρευση που ξεκινούν από τα 460 δολάρια για ένα πολυτελές δωμάτιο και φτάνουν μέχρι τα 12 χιλ. δολάρια για την προεδρική σουίτα που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης