Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Η κεντροαριστερά έχει ταλαιπωρηθεί από τις διαβουλεύσεις και τα διαδικαστικά σχέδια

Θεοχαρόπουλος: Η κεντροαριστερά έχει ταλαιπωρηθεί από τις διαβουλεύσεις και τα διαδικαστικά σχέδια
«Είναι η ώρα των πράξεων»
Η ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής (26/10) συνάντησης που είχαν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Παπανδρέου.
Με τη συνάντηση αυτή ανοίγει ένας ενδιαφέρων κύκλος συναντήσεων που αποτυπώνουν τις προσπάθειες που γίνονται προκειμένου να υπάρξει μια νέα, ενιαία έκφραση της Κεντροαριστεράς.
Σημειώνεται ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του κ.Παπανδρέου με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.
Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στο πλαίσιο των συζητήσεων που έχουν ξεκινήσει από την άνοιξη με πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης συναντήθηκα σήμερα με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργο Παπανδρέου. Συζητήσαμε τις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις και την αναγκαιότητα ενός ισχυρού αυτόνομου πόλου της κεντροαριστεράς σαφώς οριοθετημένου τόσο από τις αδιέξοδες πολιτικές και το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ.
Ο κόσμος της κεντροαριστεράς έχει ταλαιπωρηθεί από τις ατέρμονες διαβουλεύσεις και τα ατελείωτα διαδικαστικά σχέδια.
Γι’ αυτό είναι η ώρα των πράξεων.
Στην ΔΗΜΑΡ και στην Δημοκρατική Συμπαράταξη εντείνουμε τις διεργασίες σε επίπεδο κοινωνίας για την εμβάθυνση, την ισχυροποίηση και την διεύρυνση του εγχειρήματος.
Σε αυτόν τον στόχο είμαστε σταθερά προσηλωμένοι διεκδικώντας την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών προς όφελος της κοινωνίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης