Τελευταία Νέα
Διεθνή

Le Monde: Προβάδισμα της Clinton έναντι του Trump σε νέα δημοσκόπηση

Le Monde: Προβάδισμα της Clinton έναντι του Trump σε νέα δημοσκόπηση
Η υποψήφια με τους Δημοκρατικούς προηγείται στις περισσότερες πολιτείες του αντιπάλου της
Αν οι εκλογές της 8ης Νοεμβρίου γίνονταν αυτή την εβδομάδα, η Hillary Clinton θα είχε την ψήφο 326 μεγάλων εκλεκτόρων έναντι 212 του Donald Trump, γράφει η Le Monde.
Έτσι η υποψήφια των Δημοκρατικών διατηρεί το προβάδισμά της έναντι του αντιπάλου της, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις από το Reuters / Ipsos που δόθηκαν στη δημοσιότητα το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.
Η Clinton είναι μπροστά από τον Trump στις περισσότερες πολιτείες που πρέπει να κερδίσει για να έχει το μίνιμουμ των 270 μεγάλων εκλεκτόρων, που της είναι απαραίτητοι για να μπει στον Λευκό Οίκο.
Ο δισεκατομμυριούχος κέρδισε από την πλευρά του έδαφος στη Νότια Καρολίνα, που το μικρό του προβάδισμα την περασμένη εβδομάδα έφτασε πλέον στις 7 μονάδες, αλλά χάνει έδαφος στην Αριζόνα.
Στο Οχάιο οι δύο υποψήφιοι είναι ισόπαλοι (45/45) και πρόκειται για μία πολιτεία που ο Trump είχε μέχρι πρότινος το προβάδισμα.
Αυτή η βιομηχανική περιοχή είναι μία πολιτεία - κλειδί για το αποτέλεσμα των εκλογών στις 8 Νοεμβρίου, καθώς έχει 18 μεγάλους εκλέκτορες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης