Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χ. Θεοχάρης: Τα κροκοδείλια δάκρυα του πρωθυπουργού δεν πείθουν

Χ. Θεοχάρης: Τα κροκοδείλια δάκρυα του πρωθυπουργού δεν πείθουν
«Οι διαρροές περί δήθεν δυσφορίας του κ. Τσίπρα για την καταστολή της πορείας των συνταξιούχων, καταδεικνύουν το μέγεθος της υποκρισίας του»
Τα κροκοδείλια δάκρυα του πρωθυπουργού για το ξύλο και τα χημικά στους συνταξιούχους εντείνουν την αγανάκτηση από την πολιτική της κυβέρνησης, υποστηρίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης.
«Οι διαρροές περί δήθεν δυσφορίας του κ. Τσίπρα για την καταστολή της πορείας των συνταξιούχων, καταδεικνύουν το μέγεθος της υποκρισίας του.
Κανέναν δεν ενδιαφέρει η συναισθηματική κατάσταση των μελών της κυβέρνησης, αλλά οι πράξεις και οι αποφάσεις τους.
Εξοργίζουν δε ακόμη περισσότερο όταν μετατρέπουν το μαύρο σε άσπρο, ισχυριζόμενοι πως περικοπές στις συντάξεις δεν υπάρχουν.
Οι ανύπαρκτες κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης στο θέμα των συντάξεων προστίθενται στον μακρύ κατάλογο της αυταπάτης μιας κατ’ ευφημισμό αριστερής κυβέρνησης», αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης, ενώ συμπληρώνει:
«Παρά τις περικοπές, ωστόσο, ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του από 1/1/2017 με έλλειμμα 2,9 δις, δημιουργώντας εύλογες ανησυχίες για νέο γύρω περικοπών στις συντάξεις από το νέο έτος».
Ο κ. Θεοχάρης καταθέτει επίσης ερώτηση στη Βουλή, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει στα απαραίτητα βήματα για τη σύσταση του ΕΦΚΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης