Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Οι αυταπάτες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν συνέπειες για την χώρα

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Οι αυταπάτες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν συνέπειες για την χώρα
«Μεταρρυθμίσεις εδώ και 20 μήνες δεν γίνονται», αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος
«Η εικονική πραγματικότητα της κυβέρνησης δεν μπορεί να κρύψει την κατάσταση που βιώνει η ελληνική κοινωνία», τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
«Ο μεγαλύτερος χαμένος από την σημερινή πολιτική είναι η κοινωνία.
Το λαϊκίστικο παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ «Δεν πληρώνω» έχει μετατραπεί στο «Δεν έχω να πληρώσω».
Είναι χαρακτηριστικό ότι το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο έχει ξεπεράσει τα 90 δισ. ευρώ.
Μετά το πρώτο επτάμηνο των αυταπατών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που οδήγησε σε ένα επώδυνο Μνημόνιο, είχαμε τον χρόνο της παντελούς έλλειψης σχεδίου για την υπέρβαση της κρίσης», αναφέρει ο κ. Θεοχαρόπουλος.
Ο ίδιος σημειώνει ότι «μεταρρυθμίσεις εδώ και 20 μήνες δεν γίνονται».
Υπογραμμίζει δε, πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία με υποσχέσεις για διαγραφή και κούρεμα του χρέους και κατέληξε σε μία απόφαση που πηγαίνει πίσω το θέμα ακόμη και από την απόφαση του Eurogroup του 2012 για αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους.
Οι αυταπάτες δυστυχώς έχουν συνέπειες για την χώρα».
Για το κάλεσμα του πρωθυπουργού προς αριστερές προοδευτικές δυνάμεις να συμπράξουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογραμμίζει ότι πρόκειται «για πρόσκληση για ατομική προσχώρηση με δέλεαρ θέσεις εξουσίας», αλλλά και πως «η συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων, αριστερών, σοσιαλδημοκρατικών και κεντρώων, γίνεται με συλλογικούς όρους και στη βάση προγραμματικής ατζέντας».
Σημειώνει ότι «ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν αποκλείει αλλά συγκυβερνά με τη Δεξιά», ενώ για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών τονίζει ότι «η κυβέρνηση εγκλωβίστηκε σε ένα λάθος».
Αφού αναφέρει πως χρειαζόταν να μπει τάξη σε ένα άναρχο τηλεοπτικό πεδίο, ο κ. Θεοχαρόπουλος συμπληρώνει ότι «αυτό όμως δεν επιτεύχθηκε.
Γιατί τάξη δεν μπαίνει με μοναδικό κριτήριο το χρήμα και χωρίς τη λειτουργία του ΕΣΡ. Δεν μπαίνει δημιουργώντας ολιγοπωλιακές συνθήκες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης