Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χ. Θεοχάρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέρος του βάλτου που έχει φέρει τη χώρα σε αυτή την κατάσταση

Χ. Θεοχάρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέρος του βάλτου που έχει φέρει τη χώρα σε αυτή την κατάσταση
«Την ίδια στιγμή που η Τράπεζα της Ελλάδος παίρνει μια απόφαση η οποία δεν αρέσει στην κυβέρνηση να κινούνται δικαστικές διαδικασίες»
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέρος του βρώμικου τοπίου, είναι μέρος του βάλτου και του τέλματος που έχει φέρει τη χώρα σε αυτή την κατάσταση», σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης, με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις με τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και τον έλεγχο στην οικία του Γιάννη Στουρνάρα.
«Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρακολουθούμε κάποιες ενέργειες από την πλευρά της Δικαιοσύνης, οι οποίες βολεύουν την κυβέρνηση, και από πλευράς χρονικών συμπτώσεων και από πλευράς αποτελεσμάτων.
Είναι λοιπόν ένα ερώτημα κατά πόσο η κυβέρνηση προσπαθεί να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη με αυτές τις ενέργειες.
Βλέπουμε δηλαδή την ίδια στιγμή που η Τράπεζα της Ελλάδος παίρνει μια απόφαση η οποία δεν αρέσει στην κυβέρνηση να κινούνται δικαστικές διαδικασίες.
Πρέπει να πούμε πως ό, τι είναι να ελεγχθεί πρέπει να ελεγχθεί και να βγουν στο φως τα πορίσματα αυτά, δεν είναι όμως δυνατόν να αφήνονται στον αέρα υπόνοιες για οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο ή εν πάσει περιπτώσει σύζυγο δημοσίου προσώπου.
Οπότε η Δικαιοσύνη πρέπει να προχωρήσει γρήγορα, δικαιούμαστε ωστόσο να αναρωτηθούμε μήπως η κυβέρνηση χειραγωγεί τη Δικαιοσύνη σε μια προσπάθεια δημιουργίας καθεστώτος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης, ενώ προσέθεσε.
«Στη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών ο νόμος είναι ρητός: το Πόθεν Έσχες πρέπει να ελεγχθεί.
Καταλαβαίνουμε ότι η εταιρία που ήταν εντεταλμένη να κάνει το Πόθεν Έσχες δεν θέλει να υπογράψει γιατί φοβάται τις ενδεχόμενες ευθύνες.
Πώς είναι δυνατόν υπάλληλοι του ελληνικού δημοσίου να υπογράφουν Πόθεν Έσχες και να λένε εκ των υστέρων ότι δεν ήταν τελικά Πόθεν Έσχες αλλά ήταν ένας απλός έλεγχος;
Θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, ο σκοπός δεν είναι να αντικαταστήσουμε τη μία διαπλοκή με μία χειρότερη διαπλοκή διαφορετικού τύπου, σκοπός είναι να ξεκαθαρίσει επιτέλους αυτό το βρώμικο τοπίο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης