Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Πισωγυρίσματα από το Ποτάμι – Μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί

Θεοχαρόπουλος: Πισωγυρίσματα από το Ποτάμι – Μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί
Χρειάζεται ένας ισχυρός εκπρόσωπος της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα υποστήριξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Επίθεση στο Ποτάμι για τη στάση που τηρεί τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με την πορεία σύμπλευσης με το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος καταλόγισε στην ηγεσία του Ποταμιού παλινωδίες και πισωγυρίσματα.
«Για πρώτη φορά υπάρχει ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο όλων, το οποίο συμφωνήθηκε έπειτα από τρίμηνη δουλειά.
Εκεί δεν τέθηκε θέμα μετεκλογικών συνεργασιών.
Δεν μπορεί να καθορίζεται πως συνεργασία μπορεί να γίνει μόνο με τη ΝΔ» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «ακόμα και τώρα, μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί, με ενότητα, με στόχο μια ισχυρή προοδευτική παράταξη».
«Χρειάζεται ένας ισχυρός εκπρόσωπος της σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα.
Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος το πολιτικό κενό θα καλυφθεί και θα υπάρξει ισχυρός εκπρόσωπος της ομάδας σοσιαλιστών και δημοκρατών» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Ερωτηθείς για τις τηλεοπτικές άδειες ο κ.Θεοχαρόπουλος εξέφρασε την έντονη διαφωνία του για τον περιορισμό τους σε 4, κάνοντας λόγο για κεντρική και αυθαίρετη απόφαση.
«Αν το καθόριζε η αγορά θα ήταν διαφορετικό.
Δεν καθορίζεται κεντρικά πόσες εφημερίδες κυκλοφορούν στη χώρα» είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να καθοριστούν αντικειμενικά, ποιοτικά κριτήρια για τη λειτουργία των σταθμών από την ανεξάρτητη Αρχή, καθώς σήμερα δεν υπάρχουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης