Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Barclays: Γιατί οι επενδυτές μένουν πιστοί στα hedge funds; - Τι έδειξε έρευνα σε 230 επενδυτές

tags :
Barclays: Γιατί οι επενδυτές μένουν πιστοί στα hedge funds; - Τι έδειξε έρευνα σε 230 επενδυτές
Ο βασικός λόγος που τα hedge funds έχουν πιστούς επενδυτές είναι ότι έχουν την ικανότητα της διαφοροποίησης ενώ πάντα έχουν προτεραιότητα να πετύχουν κάποιες αποδόσεις
Γιατί οι επενδυτές παραμένουν πιστοί στα hedge funds;
Στο ερώτημα αυτό επιχειρεί να απαντήσει η Barclays η οποία διεξήγαγε έρευνα σε ομάδα 340 επενδυτών σε hedge funds που διαχειρίζονται 8 τρισεκ. δολάρια assets.
Σχεδόν οι μισοί από τους επενδυτές που ρωτήθηκαν απάντησαν ότι έχουν εξαργυρώσει κέρδη από τα hedge funds και σχεδόν το ένα τρίτο λόγω κατανομής επενδύσεων και διασπορά ρίσκου.
Γιατί οι επενδυτές μένουν πιστοί σε hedge funds;
Με βάση την Barclays ένας από τους σημαντικότερους λόγους είναι ότι είναι δύσκολο να βρεθεί μια εναλλακτική επενδυτική λύση με παρόμοια σχέση κινδύνου / απόδοσης.
Οι αποδόσεις σταθμισμένου κινδύνου συνήθως τείνουν να έχουν θετική απόδοση. Πράγματι, σύμφωνα με την ανάλυσή μας ... η πλειοψηφία (55%) των επενδυτών σε hedge funds  ακόμη και σε μια χρονιά όπως το 2015 είχαν πιθανότητα βελτίωσης  60/40.
Ορισμένοι μεγάλοι επενδυτές, όπως τα pension funds, αποχώρησαν επικαλούμενα τα υψηλά τέλη των hedge funds και τις υποαπόδοσεις.
Περίπου ένας στους πέντε επενδυτές μείωσε  την κατανομή στα hedge funds επενδύοντας σε ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια.
Ο βασικός λόγος που τα hedge funds έχουν πιστούς επενδυτές είναι ότι έχουν την ικανότητα της διαφοροποίησης ενώ πάντα έχουν προτεραιότητα να πετύχουν κάποιες αποδόσεις στους επενδυτές τους.

Screen Shot 2016 08 08 at 5.46.59 PM

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης