Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Morgan Stanley: Διατηρεί τη σύσταση overweight για τη μετοχή του ΟΤΕ - Τιμή στόχος στα 12,5 ευρώ - Ελκυστική η αποτίμηση

Morgan Stanley: Διατηρεί τη σύσταση overweight για τη μετοχή του ΟΤΕ - Τιμή στόχος στα 12,5 ευρώ - Ελκυστική η αποτίμηση
Η Morgan Stanley εκτιμά ότι οι τάσεις θα βελτιωθούν το 2016 σε ετήσια βάση, με σταθεροποίηση των EBITDA στο β΄εξάμηνο του 2016
Τη σύσταση «overweight» για τη μετοχή του ΟΤΕ διατηρεί η Morgan Stanley, με τιμή στόχο τα 12,5 ευρώ, ενώ χαρακτηρίζει ελκυστική την αποτίμηση της μετοχής και βλέπει περιθώριο ανόδου άνω του 40%.
Σε έκθεσή της με ημερομηνία 1η Αυγούστου 2016 και τίτλο «Solid domestic trends an cost cutting stabilizing EBITDA (Οι σταθερές εγχώριες τάσεις και οι περικοπές δαπανών σταθεροποιούν τα EBITDA)», την οποία παρουσιάζει το bankingnews.gr, η αμερικανική επενδυτική τράπεζα, παραμένει θετική για τα θεμελιώδη του ΟΤΕ και τον ισχυρό ισολογισμό.



Η Morgan Stanley εκτιμά ότι οι τάσεις θα βελτιωθούν το 2016 σε ετήσια βάση, με σταθεροποίηση των EBITDA στο β΄εξάμηνο του 2016.
Οι αναλυτές εμφανίζονται θετικοί αναφορικά με τη στρατηγική δικτύου που ακολουθεί ο όμιλος τηλεπικοινωνιών, κυρίως όσον αφορά το δίκτυο VDSL και την τηλεοπτική δραστηριότητα που οδηγούν σε ισχυροποίηση της ανταγωνιστικής θέσης του ΟΤΕ, σε μια σχετικά σταθερή αγορά.
Τα έσοδα του ομίλου για το β΄τρίμηνο του 2016 αναμένονται στα 94,8 εκατ. ευρώ, με τα προσαρμοσμένα EBITDA στα 313 εκατ. ευρώ (πτωτικά κατά -1,7%, σε ετήσια βάση).
Τα παραπάνω μεγέθη είναι βελτιωμένα σε σχέση με το α΄τρίμηνο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης