Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Καμία συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ – Δεν θα υπάρξουν εκλογές το επόμενο εξάμηνο

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Καμία συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ – Δεν θα υπάρξουν εκλογές το επόμενο εξάμηνο
Αναγκαία η ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς υπογράμμισε ο κ.Θεοχαρόπουλος
Με κατηγορηματικό τρόπο απέκλεισε το ενδεχόμενο οποιασδήποτε συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε την ανάγκη ανασυγκρότησης του χώρου της κεντροαριστεράς, με τη δημιουργία ενός ενιαίου σοσιαλδημοκρατικού φορέα.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι είναι αναγκαίος αυτός ο φορέας προκειμένου να μπει απέναντι στις αδιέξοδες πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ.
Ερωτηθείς για το εάν το νέο σχήμα της κεντροαριστεράς θα συγκροτηθεί υπό ένα νέο κόμμα ή έναν νέο συνασπισμό κομμάτων ο κ.Θεοχαρόπουλος δεν έδωσε σαφή απάντηση, αναφέροντας πως η παράταξη δεν θα πρέπει να είναι δεκανίκι κανενός.
«Η Δημοκρατική Αριστερά είναι μακριά από πολιτικές κρατισμού και λαϊκισμού, τις οποίες ακολουθεί το κυβερνών κόμμα» τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος, εκτιμώντας ότι δεν θα υπάρξουν εκλογές το προσεχές εξάμηνο,
«Ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι δεν έχει περιθώριο νέας εκλογικής νίκης» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας ότι η σύγχρονη κεντροαριστερά στηρίζει την ιδιωτική οικονομία και την υγιή επιχειρηματικότητα αλλά σε συνδυασμό με ένα σύγχρονο κράτος που δεν θα παρέχει απλώς επιδόματα, αλλά θα έχει σύγχρονους τομείς κοινωνικής πολιτικής στην υγεία και στην παιδεία, με κανόνες ανταγωνισμού.
Ερωτηθείς σχετικά με το νομικό πλαίσιο λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών, δήλωσε ότι θα έπρεπε να παρέχονται από το νόμο Παππά, αυξημένες εγγυήσεις, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εισροής μαύρου χρήματος ή αμφισβητούμενης προέλευσης κεφαλαίων στο χώρο, ενώ υπογράμμισε ότι δεν είναι δυνατό να καθορίζει η κυβέρνηση τον αριθμό των αδειών.
«Δεν είναι δυνατόν να μπει μαύρο σε ιδιωτικά κανάλια, αυτά είναι αδιανόητα πράγματα και τα προβλήματα δεν λύνονται με τον κόσμο στην ανεργία.
Θα πρέπει να αφήσουμε την αγορά να λειτουργήσει με κανόνες και όχι να δημιουργήσουμε μία νέα μιντιακή ολιγαρχία» υποστήριξε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης