Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλακιωτάκης (ΝΔ): Κυβέρνηση και Τσίπρας γελοιοποιούν τη συνταγματική αναθεώρηση

Πλακιωτάκης (ΝΔ): Κυβέρνηση και Τσίπρας γελοιοποιούν τη συνταγματική αναθεώρηση
Οι συνταγματικές αναθεωρήσεις είναι αποτέλεσμα ευρύτερων συναινέσεων υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος και βουλευτής της ΝΔ
Επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι χρησιμοποιούν ως επικοινωνιακό όπλο την αναθεώρηση του Συντάγματος εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος και βουλευτής της ΝΔ, Γ.Πλακιωτάκης.
«Η κυβέρνηση έστω και αργά κατανόησε την ανάγκη αναθεώρησης του ισχύοντος συντάγματος.
Οι συνταγματικές αναθεωρήσεις είναι αποτέλεσμα ευρύτερων συναινέσεων» υποστήριξε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Πλακιωτάκης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι γελοιοποιούν την αναθεώρηση του Συντάγματος.
Ο κ.Πλακιωτάκης, αφού κάλεσε την κυβέρνηση να μην λειτουργήσει με ανεύθυνο τρόπο στο θέμα όπως είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα και η χώρα οδηγήθηκε σε εκλογές, υποστήριξε πως οι προτάσεις για την συνταγματική αναθεώρηση θα συζητηθούν στα αρμόδια όργανα του κόμματος και θα ληφθεί απόφαση με βάση την αρχή της πλειοψηφίας.
Επιπλέον, ο βουλευτής της ΝΔ επέκρινε στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ότι δεν απαντά σε κρίσιμα ζητήματα όπως πώς η χώρα θα παράγει επενδύσεις ή τι θα κάνει με το φορολογικό σύστημα ενώ τόνισε πως η ΝΔ είναι υπέρ της λειτουργίας των ιδιωτικών πανεπιστημίων και ότι βάζει πάνω από όλα το δημόσιο συμφέρον της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης