Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζιτζικώστας: Η ΝΔ δεν έχει ακόμα πειστικές πολιτικές προτάσεις – Είμαστε κεντροδεξιό, όχι κεντρώο κόμμα

Τζιτζικώστας: Η ΝΔ δεν έχει ακόμα πειστικές πολιτικές προτάσεις – Είμαστε κεντροδεξιό, όχι κεντρώο κόμμα
Αποτυχία της ΝΔ εάν στις επόμενες εκλογές δεν λάβει περισσότερο από το 40% των ψήφων είπε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Την θέση ότι μέχρι στιγμής η ΝΔ δεν έχει παρουσιάσει πειστικές και ολοκληρωμένες προτάσεις διατύπωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστας, ο οποίος υποστήριξε πως εάν στις επόμενες εκλογές η ΝΔ δεν λάβει άνω του 40% θα είναι αποτυχία.
Ερωτηθείς εάν η ΝΔ έχει πειστικό λόγο ο κ.Τζιτζικώστας, μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm, υποστήριξε πως αυτό μπορεί να κατακτηθεί όταν εμφανίζεις πειστικές και ολοκληρωμένες προτάσεις κάτι που όπως είπε δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ.Τζιτζικώστας κάλεσε την ηγεσία της ΝΔ να παρουσιάσει δέσμη προτάσεων αλλά και να αναζητήσει συνεργάτες από άλλες πολιτικές παρατάξεις που θα μπορούν να υπηρετήσουν ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης, ενώ εκτίμησε πως θα είναι αποτυχία της ΝΔ αν δεν καταφέρει στις επόμενες εκλογές να ξεπεράσει τον πήχη του 40%.
Παράλληλα υποστήριξε  πως η ΝΔ πρέπει να αντιληφθεί πως είναι το μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα της χώρας και να μην επικεντρώνεται μόνο στο κέντρο.
Όσον αφορά το θέμα της κατασκήνωσης μέσα στους χώρους του ΑΠΘ ο περιφερειάρχης υποστήριξε ότι «δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν παρενέβη η αστυνομία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να υπάρχουν ζημιές στο ίδρυμα».
«Ήταν επιλογή και όχι αδιαφορία της κυβέρνησης να επιτρέψει στους No borders την κατάληψη του ΑΠΘ» υπογράμμισε ο κ.Τζιτζικώστας, ο οποίος εκτίμησε πως οι πολιτικές εξελίξεις δεν είναι μακριά και ότι η κυβέρνηση δεν θα αντέξει κάτω από την κοινωνική πίεση που θα δεχτεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης