Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση οδήγησε σκόπιμα και με δόλο τη χώρα στο χείλος του γκρεμού

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση οδήγησε σκόπιμα και με δόλο τη χώρα στο χείλος του γκρεμού
Η κυβέρνηση, με τις κινήσεις και τις μεθοδεύσεις της, οδήγησε στην αναγκαιότητα του Plan B, υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση «επί σκοπώ, με δόλο και με άποψη οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού» διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real.
Εξαπολύοντας βολές κατά της κυβέρνησης, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε πως «πάντα πρέπει να υπάρχει Plan Β και κάθε κυβέρνηση πρέπει να έχει, αλλά δεν συζητάμε αυτό σ’ αυτή την περίπτωση. Μιλάμε για μια κυβέρνηση η οποία με τις κινήσεις και τις μεθοδεύσεις της οδήγησε στην αναγκαιότητα του Plan B».
Όπως διευκρίνισε, «είναι άλλο να λες “προετοιμάζομαι για την περίπτωση που θα ξεσπάσει μια θύελλα” και άλλο να χρησιμοποιείς υπερόπλα για να δημιουργήσεις τη θύελλα», σχολιάζοντας πως η περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δεύτερη.
Ερωτηθείς σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον ίδιο ραδιοσταθμό, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως «ο κ. Μεϊμαράκης είναι σεβαστό στέλεχος της παράταξης μας, έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του» προσθέτοντας ότι «η γνώμη του είναι σεβαστή και πρέπει να ακούγεται».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης