Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Βλέπω μισογεμάτο το ποτήρι για μια ενιαία Κεντροαριστερά

Θεοχαρόπουλος: Βλέπω μισογεμάτο το ποτήρι για μια ενιαία Κεντροαριστερά
Στόχος να προχωρήσουμε με ενότητα και ανανέωση τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Την αισιοδοξία του για το εγχείρημα της ενιαίας Κεντροαριστεράς εξέφρασε ο Θ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία όταν έρθει η ώρα της εκλογής νέου προέδρου.
«Στο βαθμό που δρομολογηθούν οι διεργασίες του ενιαίου σχήματος της Κεντροαριστεράς, ναι, θα είμαι υποψήφιος στη διαδικασία αυτή από τη βάση.
Στόχος να προχωρήσουμε με ενότητα και ανανέωση» υπογράμμισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Θεοχαρόπουλος.
Ερωτηθείς αν προχωρούν αυτές οι διαδικασίες κι αν υπάρχει ελπίδα να ενοποιηθεί ο ευρύτερος χώρος του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς ή έχουν σκοντάψει στις προσωπικές φιλοδοξίες και στις προσωπικές κόντρες ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επεσήμανε πως προτιμά να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο.
«Και γι’ αυτό θέλω να πω το εξής: η επιτροπή διαλόγου που έχει σχηματιστεί από το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι, κινήσεις πολιτών και άλλες δυνάμεις, αρχές Ιουλίου, έχει ως στόχο να παραδώσει ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο στα κόμματα.
Αυτό γίνεται για πρώτη φορά.
Για πρώτη φορά θα καταλήξει σε μία κοινή προγραμματική ατζέντα.
Δηλαδή η οποιαδήποτε συμφωνία δεν θα είναι ούτε στη βάση φιλοδοξιών, ούτε στη βάση τέτοιων καταστάσεων, αλλά στη βάση προγράμματος» είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος.
«Την επόμενη ημέρα λοιπόν και εδώ έρχομαι στο στοίχημα που βάζετε με το ερώτημά σας πρέπει χωρίς αμφισημίες, χωρίς ταλαντεύσεις, χωρίς μικροκομματικές περιχαρακώσεις και παραγοντισμούς να προχωρήσουμε όλοι με ενότητα για να γίνει πραγματικότητα η μεγάλη προοδευτική παράταξη που έχει ανάγκη ο τόπος» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης