Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΥΠΟΙΚ: Ολοκληρώθηκε η παραχώρηση του χώρου «Ασυρμάτου» στον Δήμο Αγίου Δημητρίου

ΥΠΟΙΚ: Ολοκληρώθηκε η παραχώρηση του χώρου «Ασυρμάτου» στον Δήμο Αγίου Δημητρίου
«Θα συμβάλλουμε όλοι για την αναβάθμιση και αξιοποίηση του χώρου, σε πνεύμονα πρασίνου και πολιτισμού σε όφελος της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών», αναφέρει το ΥΠΟΙΚ
Ολοκληρώθηκαν, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, οι διαδικασίες παραχώρησης του χώρου «Ασυρμάτου» στον δήμο Αγ. Δημητρίου και στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.
Ειδικότερα, το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε τις διαδικασίες παραχώρησης, μέσω της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας και της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου, στον δήμο Αγ. Δημητρίου, χώρου έκτασης 32 στρεμμάτων, για 30 χρόνια και την εκ νέου παραχώρηση χρήσης ακινήτου, εμβαδού 7.500 τ.μ.
Η συγκεκριμένη ενέργεια αντικατοπτρίζει, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τις προθέσεις και τη βούληση του υπουργείου για την αξιοποίηση δημόσιων χώρων, πάντα προς όφελος των πολιτών, ως κοινόχρηστοι χώροι με σκοπό την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου της περιοχής.
«Σε συνεργασία με τον δήμο Αγ. Δημητρίου και τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής, θα συμβάλλουμε όλοι για την αναβάθμιση και αξιοποίηση του χώρου, σε πνεύμονα πρασίνου και πολιτισμού σε όφελος της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών», αναφέρει το ΥΠΟΙΚ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης