Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Morgan Stanley: Στο 30% οι πιθανότητες Brexit - Οι αγορές θα καταρρεύσουν μέσα σε έξι μήνες

Morgan Stanley: Στο 30% οι πιθανότητες Brexit - Οι αγορές θα καταρρεύσουν μέσα σε έξι μήνες
To Brexit θα προκαλέσει πτώση 15% στις μετοχές, ενώ σε περίπτωση που επικρατήσει η ψήφος υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε. στις 23 Ιουνίου, οι μετοχές θα κερδίσουν μόλις 5%
Στο 30% τοποθετούν τις πιθανότητες εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση οι αναλυτές της Morgan Stanley, ενώ εκτιμούν ότι σε περίπτωση Brexit οι αγορές θα καταρρεύσουν εντός έξι μηνών.
To Brexit θα προκαλέσει πτώση 15% στις μετοχές, ενώ σε περίπτωση που επικρατήσει η ψήφος υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε. στις 23 Ιουνίου, οι μετοχές θα κερδίσουν μόλις 5%.
Σύμφωνα με την αμερικανική επενδυτική τράπεζα, ευρώ και στερλίνα θα υποστούν πλήγμα από την επικράτηση του Brexit, ενώ σε περίπτωση παραμονής της Βρετανία;ς στην Ε.Ε. τα κέρδη θα είναι μέτρια.
Η στερλίνα θα υποστεί άμεσα τις επιπτώσεις από το Brexit, ωστόσο έως τα τέλη του 2016 η αποδυνάμωση για το ευρώ θα είναι μεγαλύτερη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Morgan Stanley.
Οι αναλυτές δηλώνουν την προτίμησή τους στις αμερικανικές μετοχές, οι οποίες αποτελούν καλύτερη αγοραστική ευκαιρία για τους επενδυτές.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Morgan Stanley



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης