Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Με τη διοίκηση της ΕΒΖ συναντήθηκε ο Απ. Τζιτζικώστας - Ενημερώθηκε για την κατάσταση της βιομηχανίας

Με τη διοίκηση της ΕΒΖ συναντήθηκε ο Απ. Τζιτζικώστας - Ενημερώθηκε για την κατάσταση της βιομηχανίας
Κατά την συνάντηση διαπιστώθηκε η κοινή θέληση για στήριξη των ενεργειών της διοίκησης της ΕΒΖ που στοχεύουν στον εξορθολογισμό του κόστους παραγωγής
Με τη διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 30 Μαΐου, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΕΒΖ ΑΕ κ. Χρήστος Ρώσσιος και ο αντιπρόεδρος κ.Αντώνης Χατζηδιαμαντής ενημέρωσαν τον περιφερειάρχη για την κατάσταση της βιομηχανίας, το μέλλον της και το μέλλον της τευτλοκαλλιέργειας στην Ελλάδα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά την συνάντηση διαπιστώθηκε η κοινή θέληση για την στήριξη των ενεργειών της διοίκησης της ΕΒΖ που στοχεύουν στον εξορθολογισμό του κόστους παραγωγής.
Επίσης εκφράστηκε η αντίληψη ότι θα γίνουν από κοινού οι απαραίτητες ενέργειες για την επίτευξη της βιωσιμότητας μιας τόσο σημαντικής βιομηχανίας για την Β.Ελλάδα.
Συμφωνήθηκε επίσης να γίνει την Τετάρτη 15 Ιουνίου συνάντηση υπηρεσιακών παραγόντων της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της ΕΒΖ ΑΕ για την διερεύνηση υποστήριξης των προγραμμάτων και των δράσεων της νέας Κ.Α.Π. που αφορούν την τευτλοκαλλιέργεια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης