Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Coca Cola HBC: Στις 21 Ιουνίου 2016 η Γ.Σ. για διανομή μερίσματος 0,40 ευρώ/μετοχή

tags :
Coca Cola HBC: Στις 21 Ιουνίου 2016 η Γ.Σ. για διανομή μερίσματος 0,40 ευρώ/μετοχή
Σύμφωνα με την πρόταση του Δ.Σ., η αποκοπή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου, ενώ δικαιούχοι θα είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας την 1η Ιουλίου
Την πρόταση του Δ.Σ. για τη διανομή μερίσματος 0,40 ευρώ ανά μετοχή, καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, ότι η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε η Coca Cola HBC.
Σύμφωνα με την πρόταση του Δ.Σ., η αποκοπή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου, ενώ δικαιούχοι θα είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας την 1η Ιουλίου.
Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου 2016.
Επιπλέον, η εταιρία ανακοινώνει ότι οι κ. Irial Finan, Sir Michael Llewellyn Smith και Nigel Macdonald ενημέρωσαν για την πρόθεσή τους να παραιτηθούν από το Δ.Σ. της εισηγμένης με ισχύ από την ημερομηνία της γενικής συνέλευσης. Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Ιανουαρίου ο κ. Γεώργιος Α. Δαυίδ είχε ανακοινώσει επίσης την παραίτησή του από το Δ.Σ. με ισχύ από την ημερομηνία της Γ.Σ.
Σημειώνεται ότι όλα τα ανωτέρω μέλη συμμετείχαν στο Δ.Σ. για περισσότερα από 9 χρόνια.
Σύμφωνα με την εταιρία, κατόπιν της πρότασης της Επιτροπής Διορισμών, το Δ.Σ. προτείνει την εκλογήτων κ. Ahmet C. Bozer, William (Bill) W. Douglas III, Reto Francioni και Robert Ryan Rudolph ως μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ., με ισχύ από την ίδια ημερομηνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης