Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μανιάτης: Δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ – Εφαρμόζει νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές

Μανιάτης: Δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ – Εφαρμόζει νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές
Το μόνο σωτήριο για την χώρα είναι να διασφαλιστεί η ενότητα των δυνάμεων που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας είπε ο κ.Μανιάτης
Την θέση ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ διότι εφαρμόζει νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές διατύπωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γ. Μανιάτης.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ.Μανιάτης κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχει καμία σχέση με την κεντροαριστερά.
«Με έναν ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ και με έναν ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εφαρμόζει βαθύτατα νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές χωρίς να κάνει κανένα βήμα προόδου, εμείς δεν έχουμε απολύτως καμία σχέση», επισήμανε ο κ. Μανιάτης.
Όπως είπε, το μόνο που μπορεί να είναι σωτήριο για τη χώρα, κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι να διασφαλιστεί η ενότητα των δυνάμεων που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό τη χώρας.  
«Εάν συμφωνήσουν, εάν σταθούν προ των ευθυνών τους και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ και κάνουν ένα εθνικό προσκλητήριο, μόνο τότε θεωρούμε ότι έχει νόημα η οποιαδήποτε συζήτηση για συνεννόηση», τόνισε ο κ. Μανιάτης και επανέλαβε τη θέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ότι απορρίπτει και το ενδεχόμενο μονομερούς συνεργασίας με τη ΝΔ.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης