Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Εκλογές θα έχουμε μόνο από ατύχημα – Αν γίνουν ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Εκλογές θα έχουμε μόνο από ατύχημα – Αν γίνουν ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει
Ο τόπος δεν αντέχει νέες εκλογές υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Την εκτίμηση ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές μόνο από ατύχημα διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει καθίσει για τα καλά στην εξουσία.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει ότι αν προκηρύξει εκλογές, θα τις χάσει» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ.Θεοχαρόπουλος, αναφέροντας πως όταν κάνει λόγο για ατύχημα, εννοεί να μην υπάρξει συμφωνία σε όλα τα επίπεδα στο διεθνές πεδίο, να εντείνουν τις απαιτήσεις τους οι εταίροι, σε βαθμό που δεν θα μπορούν να γίνουν αποδεκτές και η ελληνική κυβέρνηση να συνεχίζει να μην προχωρά σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
«Και ο κ. Μητσοτάκης στο κοινοβούλιο αναφέρθηκε πάλι και πάλι στο θέμα των εκλογών, αντί να δώσει προτάσεις» τόνισε ο κ. Θεοχαρόπουλος και επανέλαβε τη θέση του κόμματός του ότι «ο τόπος δεν αντέχει νέες εκλογές».
Αναφερόμενος στην ψήφιση του ασφαλιστικού – φορολογικού, ο κ.Κατρούγκαλος είπε ότι δεν αποτελεί μεταρρύθμιση, ότι δημιουργεί αντικίνητρα ασφάλισης και ότι αυξάνει την εισφοροδιαφυγή, ενώ προέβλεψε ότι θα εντείνει τα αδιέξοδα στη χώρα.
Παράλληλα, κατηγόρησε τον αρμόδιο υπουργό, Γιώργο Κατρούγκαλο, ότι δεν έλαβε υπόψη του γραπτό κείμενο με κοστολογημένες, διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις για το ασφαλιστικό, που του παρέδωσε ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης