Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δραγασάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένος για να ορθοποδήσει η χώρα και να αλλάξουμε την Ευρώπη

Δραγασάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένος για να ορθοποδήσει η χώρα και να αλλάξουμε την Ευρώπη
«H ομιλία του Μητσοτάκη ήταν ένα ατελείωτο και μεγάλο αν», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένος για να ορθοποδήσει η χώρα και να αλλάξουμε την Ευρώπη», τόνισε μιλώντας στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος απάντησε και στην επίθεση που εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Δραγασάκης ανέφερε πως «η ομιλία του Μητσοτάκη επιβεβαίωσε ότι η ΝΔ δεν έχει εναλλακτική ή διέξοδο αλλά μια κρυφή νεοφιλελεύθερη ατζέντα», «εσωστρέφεια, καταστροφολογία και αδυναμία κατανόησης των εξελίξεων χαρακτηρίζει τη ΝΔ», ενώ «η ομιλία του Μητσοτάκη ήταν ένα ατελείωτο και μεγάλο αν».
Μάλιστα, για τον κ. Μητσοτάκη είπε «καλλιεργείτε κλίμα καταστροφής, μιλάτε για αδιέξοδα της κυβέρνησης, ενώ προσπαθείτε να κρύψετε τα δικά σας», αλλά και πως «αυτό που ονομάζετε ψέματα ήταν στόχοι ενός πολιτικού κόμματος και τους στόχους μας δεσμευόμαστε να τους υλοποιήσουμε είτε γρήγορα είτε αργότερα».
Τέλος, σημείωσε ότι «η πορεία είναι δύσκολη αλλά μετά την ολοκλήρωσης της αξιολόγησης θα εχουμε τρία χρόνια μπροστά μας να υλοποιήσουμε επιτέλους το δικό μας πρόγραμμα για να μπορέσουμε στο τέλος της τετραετίας να απαντήσουμε θετικά σε όλες τις αγωνίες του λαού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης