«Πανικόβλητος πολιτικός» που λέει «ανερυθρίαστα ψέματα» ο Αλ. Τσίπρας, υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ

«Πανικόβλητος πολιτικός» που λέει «ανερυθρίαστα ψέματα» ο Αλ. Τσίπρας, υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ
Ο πρωθυπουργός «δεν είχε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό», σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ 
Σε μία δηκτική ανακοίνωση προχώρησε το ΠΑΣΟΚ, στον απόηχο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό «πανικόβλητο πολιτικό» που ανερυθρίαστα ψεύδεται, καθώς δεν έχει το θάρρος να ζητήσει συγχώρεση από τον ελληνικό λαό.
Επισημαίνει, δε, πως με το ασφαλιστικό, όσο και με τα φορολογικά μέτρα που έρχονται, «σκοτώνει» ό, τι δημιουργικό υπάρχει στον τόπο και υπονομεύει το μέλλον.
Αναλυτικότερα, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει τα εξής:
«Σε άλλο κόσμο, σε άλλη χώρα επιχείρησε να μας πείσει ότι βρισκόμαστε ο κ. Τσίπρας με την σημερινή ομιλία του.
Ομιλία ενός πανικόβλητου πολιτικού μπροστά στην καθολική λαϊκή κατακραυγή και στις αντιδράσεις για την καταστροφική πολιτική του.
Δεν είχε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό γιατί τον επιβαρύνει με 12,5 δις μέτρα, αλλά είχε το θράσος να ισχυριστεί ότι ενώ περικόπτει 2 δις ευρώ από τις συντάξεις, αυτές δήθεν δεν θα μειωθούν!
Ανερυθρίαστα ψέματα, πρόκληση απέναντι στους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους επιστήμονες, τους επαγγελματίες, τους αγρότες.
Δυστυχώς τόσο με το ασφαλιστικό, όσο και με τα φορολογικά μέτρα που έρχονται, «σκοτώνει» ό, τι δημιουργικό υπάρχει στον τόπο και υπονομεύει το μέλλον.
Όσο για τις δηλώσεις του κ. Πιτέλα, του συνιστούμε να τις διαβάσει, όχι ότι μας ενδιαφέρει… αλλά μπας και καταλάβει ότι η προβοκάτσια του χρεοκόπησε.
Ο συγκυβερνήτης του ακροδεξιού Καμμένου και το φερέφωνο του εθνικολαϊκισμού του, έχει το θράσος να ψέγει την Κεντροαριστερά γιατί υπερασπίζει τα λαϊκά συμφέροντα.
Και προφανώς εκείνος που πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι ο ίδιος που αποτελεί σήμερα τον πιο πρόθυμο στις απαιτήσεις των πιο συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης.
Υ.Γ. Καλούμε τα ΜΜΕ που παρά την απεργία μετέδωσαν την ομιλία του κ. Τσίπρα, να μεταδώσουν ισότιμα και τις απαντήσεις των κομμάτων.
Διαφορετικά θα υπάρξει σοβαρό θέμα Δημοκρατίας στον τόπο».

www.bankingnews.gr 

bankingnews.gr

BREAKING NEWS