Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε τετραήμερη απεργία από σήμερα η ΠΝΟ – Δεμένα τα πλοία έως την Τρίτη

tags :
Σε τετραήμερη απεργία από σήμερα η ΠΝΟ – Δεμένα τα πλοία έως την Τρίτη
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το ασφαλιστικό νομοσχέδιο να περάσει στην ελληνική κοινωνία αναφέρει η ΠΝΟ
Σε τετραήμερη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 6 σήμερα το πρωί έως στις 6 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου προχωρά η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) αντιδρώντας στην κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
«Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που έχει κατατεθεί στις Επιτροπές της Βουλής για επεξεργασία περιέχει δυσμενέστερες ρυθμίσεις αφού διευρύνεται και το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) και εντάσσονται στη νέα του διευρυμένη μορφή του τα Ταμεία Πρόνοιας των Ναυτικών (Αξιωματικών και Κατωτέρω Πληρωμάτων) τα οποία, είναι πλέον ή βέβαιον ότι θα απωλέσουν πλήρως τα αποθεματικά τους και από υγιή αυτοτελή ταμεία, που είναι σήμερα, θα καταλήξουν, μαζί με τα υπόλοιπα ομοειδή ταμεία που εντάσσονται στον νέο φορέα, σε ένα νέο ελλειμματικό τέρας» τονίζει σε ανακοίνωση της η ΠΝΟ.
Μάλιστα ο Γ. Χαλάς, γγ της ΠΝΟ σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση το συγκεκριμένο νομοσχέδιο να περάσει στην ελληνική κοινωνία και η κυβέρνηση θα πρέπει να το πάρει άμεσα πίσω» καθώς, όπως είπε η «συγκεκριμένη ρύθμιση δίνει το τελειωτικό χτύπημα στο ναυτικό επάγγελμα και τους συνταξιούχους ναυτικούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης