Τελευταία Νέα
Διεθνή

EFE: Αισιοδοξία Τσίπρα για επίτευξη ευνοϊκής συμφωνίας σύντομα με τους θεσμούς

EFE: Αισιοδοξία Τσίπρα για επίτευξη ευνοϊκής συμφωνίας σύντομα με τους θεσμούς
Θέμα ημερών χαρακτήρισε ο Γ. Στουρνάρας την επίτευξη συμφωνίας Αθήνας - πιστωτών
Στην αισιοδοξία του έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ότι σύντομα θα επιτευχθεί μια ευνοϊκή συμφωνία με τους πιστωτές της χώρας, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί Eurogroup στις 9 Μαΐου, αναφέρεται το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE.
Στο άρθρο γίνεται αναφορά στις δηλώσεις Τσίπρα, ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει θετική εξέλιξη στις συνομιλίες με τους θεσμούς και αναφερόμενος στα όσα ακούγονταν για επανάληψη του 2015 τόνισε ότι όσοι ονειρεύονταν μια επανάληψη του 2015 δεν μπορούν να είναι περισσότερο λάθος και θα αποδειχθεί αυτές τις ημέρες.
Σημειώνεται ότι στο Eurogroup, που θα διεξαχθεί σε δύο περίπου εβδομάδες, θα καταβληθεί προσπάθεια για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του τρίτου προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας και των προληπτικών μέτρων που απαιτούνται από την Αθήνα, περιλαμβανομένου του μηχανισμού αυτόματων περικοπών, από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στις δηλώσεις του έλληνα κεντρικού τραπεζίτη, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος χθες τόνισε ότι η συμφωνίας Ελλάδας – πιστωτών είναι θέμα ημερών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης