Τελευταία Νέα
Οικονομία

Παράταση της πληρωμής φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

Παράταση της πληρωμής φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών
Μια τέτοια απόφαση θα δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις τρέχουσες υποχρεώσεις του, τονίζεται σε σχετική επιστολή του Συλλόγου
Την παράταση πληρωμής των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων του μηνός Απριλίου 2016 ζητά με σχετική επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη και τον υπουργό Εργασίας, Γεώργιο Κατρούγκαλο, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.
Όπως αναφέρεται στην επιστολή, λόγω της εορτής του Πάσχα και της μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς, τα τραπεζικά ιδρύματα θα παραμείνουν κλειστά από την Πέμπτη 28 Απριλίου έως και την Τρίτη 3 Μαΐου 2016.
«Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω δεδομένα και συνυπολογίζοντας τη δραματική απραξία που επικράτησε στην αγορά κατά την παρούσα πασχαλινή περίοδο, σας παρακαλούμε να φροντίσετε να μεταφερθεί η καταληκτική ημερομηνία τακτοποίησης των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων του μηνός Απριλίου, έως την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016.
»Η προτεινόμενη ενέργεια θα δώσει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις τρέχουσες υποχρεώσεις και επιπροσθέτως να μην απολέσουν το δικαίωμα ρύθμισης παρελθουσών οφειλών», σημειώνεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης